filter

uitgebreid zoeken

februari 2018

Cocktailglaasje met steak tartaar, lauwwarme eierschuim en truffelaardappelpapier, Brandade van kabeljauw met peterselie gelei, zalm, avocadocreme en zoetzure komkommer, Kruidenrisotto met gefrituurde en gegrillde gamba en schaaldierensaus, Filet van tamme eend met rode biet, aardappeltaart en sinaasappel portsaus, Cannoli met witte chocoladecreme en koffieijs

januari 2018

Gamba met pompoen & wortelpuree, pecannoten en affila cress, Scholfilet met wijnsaus, zeekraal en tempura van venkel met gepofte quinoa, Witlofsoep met ham en kaas, Rouleau van parelhoen met wortelrisotto en paddenstoelen, Ouderwetse Jan Hagel koekjes met mascarpone pistache en sinaasappel, spongecake en pistacheijs

december 2017

Cannelloni van eendenlever en spekkoek en mangochutney, Klassieke garnalenkroket met gefrituurde krulpeterselie, Soep van kreeft en pompoen, Stoofschotel van ree en rodekoolcrumble, Bloedsinaasappel ijs met crepe en Grand Marniercoulis

november 2017

thema: Kerstmenu

Oester Rockefeller, Foie gras, gepekelde peer, pain d épice, Tarbot met gestoofde zuurkool en Zeeuwse mosselen, Soep van geroosterde kerstomaten met salsa en platbrood, Entrecote van Schots rundvlees met gebraiseerd kalfsvlees, In Chai gepocheerde appel met zoute karamel en walnotenijs

oktober 2017

Gegrild courgetterolletje en gegrild auberginerolletje, Garnalencocktail met appel en basilicumcrème, Selderijsoep met appel en gevulde broodravioli, Kalfsmuis in krokante kataifi, quinoa en seizoensgroenten, Stroopwafelsoufflé met calvadosroomijs

september 2017

thema: Klassiekers

Salade nicoise, Pate met appelchutney en flatbread, Coquilles St Jacques, Ossobuco met saffraanrisotto, Peche melba

juni 2017

thema: Zomer

Poffertje met bietenmousse en haring en een glaasje met bietensalade, Gazpacho met toast, Eiersalade, garnalensalade, kruidensalade en truffeldressing, Struisvogelfilet met paksoistamp, saus van rode wijn en uiencompote en krokante uienring, Taartje van kokos en basilicum met een siroop van koffie

mei 2017

thema: Asperges

Hammouse met witte asperges en eivinaigrette, Asperge souffle, Stroopwafel met kreeft, Lamskoteletjes op Turkse wijze, krokante asperges met sumak, gebakken aardappel en cacik schuim, Aardbeienijs en Italiaans schuim met een lavastroom van aardbeiensaus en aardbeien

april 2017

Groene aspergesoep met spinazie en een kwarteleitje, Coquilles op roodlof, Gebakken kabeljauw met een panade van mosterd en bladpeterselie, aardappelmousseline, blanke botersaus en zeekraal, Ossenhaas met morillesaus, fregola sarda en groenten, Gegratineerde rabarber met aardbeien en ijs van rozemarijn

maart 2017

thema: Voorjaar

Glaasje met geitenkaasmousse met paprikagelei en bladerdeegstengel, Salade van gefrituurde gamba's, Soepje van knolselderij, zoete aardappel, appel, peterselieolie en marjolein, Speenvarkenracks met rijst en gebakken paksoi, Pannacotta van sinaasappel en soepje van citrusvruchten, Speenvarkencarre

inloggen

Probeer het a.u.b. nogmaals
Sluiten

wachtwoord aanvragen

Probeer het a.u.b. nogmaals

Controleer uw e-mail voor nieuwe gegevens.

terug naar inlogscherm
Sluiten
Sluiten