februari 2018


Cocktailglaasje met steak tartaar, lauwwarme eierschuim en truffelaardappelpapier, Brandade van kabeljauw met peterselie gelei, zalm, avocadocreme en zoetzure komkommer, Kruidenrisotto met gefrituurde en gegrillde gamba en schaaldierensaus, Filet van tamme eend met rode biet, aardappeltaart en sinaasappel portsaus, Cannoli met witte chocoladecreme en koffieijs
januari 2018
Gamba met pompoen & wortelpuree, pecannoten en affila cress, Scholfilet met wijnsaus, zeekraal en tempura van venkel met gepofte quinoa, Witlofsoep met ham en kaas, Rouleau van parelhoen met wortelrisotto en paddenstoelen, Ouderwetse Jan Hagel koekjes met mascarpone pistache en sinaasappel, spongecake en pistacheijs
december 2017
Cannelloni van eendenlever en spekkoek en mangochutney, Klassieke garnalenkroket met gefrituurde krulpeterselie, Soep van kreeft en pompoen, Stoofschotel van ree en rodekoolcrumble, Bloedsinaasappel ijs met crepe en Grand Marniercoulis
november 2017
thema: Kerstmenu
Oester Rockefeller, Foie gras, gepekelde peer, pain d épice, Tarbot met gestoofde zuurkool en Zeeuwse mosselen, Soep van geroosterde kerstomaten met salsa en platbrood, Entrecote van Schots rundvlees met gebraiseerd kalfsvlees, In Chai gepocheerde appel met zoute karamel en walnotenijs
oktober 2017
Gegrild courgetterolletje en gegrild auberginerolletje, Garnalencocktail met appel en basilicumcrème, Selderijsoep met appel en gevulde broodravioli, Kalfsmuis in krokante kataifi, quinoa en seizoensgroenten, Stroopwafelsoufflé met calvadosroomijs
september 2017
thema: Klassiekers
Salade nicoise, Pate met appelchutney en flatbread, Coquilles St Jacques, Ossobuco met saffraanrisotto, Peche melba
juni 2017
thema: Zomer
Poffertje met bietenmousse en haring en een glaasje met bietensalade, Gazpacho met toast, Eiersalade, garnalensalade, kruidensalade en truffeldressing, Struisvogelfilet met paksoistamp, saus van rode wijn en uiencompote en krokante uienring, Taartje van kokos en basilicum met een siroop van koffie
mei 2017
thema: Asperges
Hammouse met witte asperges en eivinaigrette, Asperge souffle, Stroopwafel met kreeft, Lamskoteletjes op Turkse wijze, krokante asperges met sumak, gebakken aardappel en cacik schuim, Aardbeienijs en Italiaans schuim met een lavastroom van aardbeiensaus en aardbeien
april 2017
Groene aspergesoep met spinazie en een kwarteleitje, Coquilles op roodlof, Gebakken kabeljauw met een panade van mosterd en bladpeterselie, aardappelmousseline, blanke botersaus en zeekraal, Ossenhaas met morillesaus, fregola sarda en groenten, Gegratineerde rabarber met aardbeien en ijs van rozemarijn
maart 2017
thema: Voorjaar
Glaasje met geitenkaasmousse met paprikagelei en bladerdeegstengel, Salade van gefrituurde gamba's, Soepje van knolselderij, zoete aardappel, appel, peterselieolie en marjolein, Speenvarkenracks met rijst en gebakken paksoi, Pannacotta van sinaasappel en soepje van citrusvruchten, Speenvarkencarre


