februari 2016
thema: Thais
Soepje, Thaise rosbiefsalade met een hete kip curry snack, Egg nets, gevuld met garnalen, St.Jacobsschelpen en shii-take met Thaise vissaus, Groene Thaise curry met rundvlees, Lycheegranite, mandarijn-yuzu cremeux en zoete rempejeh
januari 2016
thema: Winter
Tarte tatin van uien, Velouté van kastanjes en aardperen met chorizo en appel, Kabeljauw met venkelcreme, Kalfslende met krokant gebakken kalfszwezerik, geglaceerde zoetzure uitjes, knoflookaardappelen en kalfsjus, Chocolade kaaspudding met trappistenijs
december 2015
thema: Spanje
Gepaneerde champignons met alïoli, Tortilla met aubergine en serranoham, Kogel hipp hanging met knoflook en tijm, Stokbrood met tomaat, Zoetzure kip spiesjes, Paella met vis en zeevruchten, Gepocheerde vijgen met crème Catalaan
november 2015
thema: Kerst
Topinamboersoep met paddenstoelen, Zeebaars met Sauternessaus en sugar-snaps met zilveruitjes, Spoom met Asti Spumante, citroensorbet en gin, Wilde eendenborst met kersensaus en gefrituurde rijst met prei en appel, Taartje van rode biet, rode biet-pekmez siroop en blauwe kaas, Kerstdessert met limoen citroencremeux, vosbessencompote en dennennaalden honingmousse
oktober 2015
thema: Klassiekers
Soesje gevuld met ham en soesje gevuld met kaas, Waldorfsalade, Langoustine souffle met schaaldierencoulis, Beef Wellington met pomme souffle en haricots verts, Poire belle Helene, Kattentongen voor bij de koffie
september 2015
Garnalenijsje, Pasteitje met visragout, Pittige tomatensoep met paprikaroom, Kalfssukade in Marsala met gemengde paddenstoelen, zoetzure komkommer, mierikswortelcrème en pesto, Taartje met een pudding van citroen en frambozen en een frambozenmeringue à la Monique
juni 2015
Gerookte forelfilet met bloemkoolmousse, peterselieolie en parmaham, Venkelroomsoep met gerookte zalm en kruiden grissini, Scholrolletje met een courgette- en garnalenfarce op een bedje van spinazie, Runderstaartstuk met gepofte sjalotten, tijmjus, laurieraardappeltjes en geroerbakte zomergroenten, Tiramisu met frambozen en pistachenootjes met cantucini
mei 2015
Coquilles met asperges en Parmezaanwafels, Tempura van groene en witte asperges met zoete paprikasaus en zalmroerei, Kabeljauw met garnalen en aspergesaus, Lamsbout met tomatensalade met geroosterde citroen, aardappelspaghetti en rozemarijnsaus, Compositie van aardbeien
april 2015
Lenterolletje met lamsgehakt, Salade van kalfszwezerik met balsamicosaus, Medaillon van zeeduivel en een sabayon van Westmalle, Saltimbocca van parelhoen met gegrillde groenten, tomatensaus en een risottoballetje, Carpaccio van ananas met kokoskletskop en lycheesorbet
maart 2015
Carpaccio van gandaham met geitenkaas, Portobello's met parelgort en ingemaakte citroen, Zeeduivel met ansjovis en prei, Rosbief met mangosaus en rode bietjes, Bladerdeegje met gebakken kaneelappeltjes , creme royale en karamel


