februari 2019
Mousse van maïskip en tomatenjam, Coquille met een aardappelcrèmesaus, kaantjes en roze peper, Gepekelde kabeljauw, Runder Ribeye uit de oven met ketchup-mosterdjus, bietentaartje en pommes duchesse, Koekje met een crémeux van mandarijn, spongecake en een chocolade ganache
januari 2019
Hartig wentelteefje met zalmmousse , avocado en garnaaltje, Gebakken kabeljauw met zuurkool en aardappelsaus, Veloute van pastinaak met lolly van eend, Kalfssukade met spruitjes en pommes amandes, Kahluamousse, chocolade brownie, espuma van koffie
december 2018
thema: Winterpret
Cappucino van peterseliewortel met wafel, Zeeduivel met kappertjesaus en caponata van aubergine, Cannelloni van konijn, Roodpootpatrijs met oerwortel en uiencreme, Créme Brulee van steranijs en shake van rum en dragon
november 2018
thema: Kerstmenu
Soesje met rosbief en mierikswortelroom, Geroosterde pompoenster met puree van knolselderij en bospaddenstoelen, Lasagne van aardappel, kreeft en pata negra met truffelmayonaise, Irish coffee van wildbouillon, Gebraden hazenrug met gegratineerde selderij, mousseline van selderij, gesmoorde walnoot en een jus met vadouvan, Taartje met een vulling van hangop, gekonfijte cranberry's en stukjes witte chocolade
oktober 2018
thema: Jubileummenu
Bonbon van tonijn met komkommersalsa, Coquilles met knolselderij, hazelnoot en pecorinoschuim, Zeeduivel met een rivierkreeftensaus op een bedje van citroenbasilicumspaghetti, Cappuccino van soep met rivierkreeftjes, Kalfshaas met rode wijn-portsaus, witlof balletje met knolselderijpuree, Bavarois van passievruchten op amandelbiscuit
september 2018
Krokante tonijnsashimi in wasabisaus, Terrine van snoekbaars met zalm, gemarineerde gele cherrytomaatjes , krokante uienring en basilicummayonaise, Venkelsoepje met gremolata en citroenschuim, Provencaalse lamsstoof met uientaartje, Limoncello-bosbessen tiramisu
juni 2018
thema: Illusies
Piccalilly spiegelei, Tonijn met ganzenlevercreme, Gekoeld zuiders soepje met gemarineerde vis, Tournedos met gebakken aardappel, groenten en een illusie van mais, Schuimgebak met room en banaan
mei 2018
thema: Asperges
Gelei van sjalot gevuld met mousse van gerookte makreel met bieslookmayonaise, Salade van witte en groene asperges met gerookte parelhoenfilet, Aspergeveloute met staartjes van rivierkreeft en broodravioli, Gegrillde asperges met lamsoor, heilbot, mousselinesaus en aardappelschuim, Citroentaart met sorbet van witte chocolade en gemarineerde aardbeien en limoencress
april 2018
thema: Lente
Macarons met gerookte zalm, Mulfilet met couscous en gepofte tomaatjes, Open ravioli met pompoen, spinazie en kastanjechampignons, Gebakken kalfslende met een saus van abrikoos en koriander, doperwtencrème en aardappelpoffertjes, Chocoladetaartje met vanillesaus en amarene kersen
maart 2018
thema: Maartse buien
Bonbon van gemarineerde ossenhaas, Torentje van zwezerik, Jus de nage met coquilles en gambas, Parelhoensupreme, stamppotje van witlof, snijbonenspaghetti en Benedictus abdijkaas, Appelgaard


