filter

uitgebreid zoeken

februari 2015

Kerrielinzen met gemarineerde zalm, Loempia met pikante zuurkool en rivierkreeftjes, Maïssoep met gemarineerde kipspiesjes, Gegrilde kalfsentrecote met pompoenbeignets en kalfshacheesaus, Taartje van perenbavarois en karamelsaus

januari 2015

thema: Thema oranje

Mousse van rode paprika met komijngeitenkaas, Zalmkoepel, Snoekbaarsfilet op een bedje van kruidige wortelsalade, Wildzwijn met kruidencroustillade en groentenstoofschotel met vergeten groenten, Cassata Siberienne

december 2014

Venkelkroketje met mozzarella en een jus van kerstomaat, Gegrilde auberginerolletjes met tonijnsalade en vitello tonnato, Gele paprikasoep met een speltbolletje, Hartige baklava met paddenstoelencouscous en varkenshaas, Perentaartje met noten-ijs

november 2014

thema: Kerstmenu

Krokante scampi met luchtige specerijencrème, Salade van lichtgerookte kangoeroefilet, Schaaldierensoep, Macaron van pesto met kalfsvlees, Hazenrugfilet met mosterdsaus, kastanjecroquet, koolrolletje en veenbessencompôte, Whisky ijs en tonkabonen

oktober 2014

thema: Aziatisch

Loempia met tonijn en nori en een glaasje met tonijntartaar, Coquille met gember op glass noodles, Vietnamese crepe met paddestoelen, Parelhoencurry uit de jungle, Vruchtenmozaiek met panchamritbavarois

september 2014

Courgetteflan op Parmezaantuille, Wilde zalm met roergebakken Little Gem en saus van trostomaten, Lamsrump met linzensalade en gegratineerde aardappels, Gevulde en gekaramelliseerde vijg met een zoetzure sinaasappelsaus, Glaasje met butterscotch van gewelde pruim en appel en madeleine

juni 2014

thema: Zomer

Aubergine kroketten, Groene Gazpacho, Salade met rode poon, Scharrelkip rouleau met saffraanrijst, Aardbeien trilogie

mei 2014

thema: Asperges

Gefrituurde halve maantjes met witte asperge en veldslagarnering, Aspergebavarois met Hollandse garnalen en Hollandaise saus, Kabeljauw met wortelboter, aardappelchips en gestoomde wittte asperges met basilicum en sinaasappel, Lamskoteletten met risottokoekjes, kruidensaus en groenteratatouille, Yoghurtijs met groene asperges en sinaasappel

april 2014

thema: Lente

Espuma van groene asperges met laagjes eiwit en eigeel, Zeewolf met linzentapenade, Courgettesoep met munt, Saltimbocca op een bedje van tagliatelle met een panzanella-salade, Compositie met mandarijn, hazelnoot en karamel

maart 2014

thema: Vis

Appeltje eitje, Coquille granité, Kreeft met aardappelsalade en Serranoham, Risotto met zwaardvis, gamba's en coulis van rucola, Kokosmousse met ananascoulis met meringue

inloggen

Probeer het a.u.b. nogmaals
Sluiten

wachtwoord aanvragen

Probeer het a.u.b. nogmaals

Controleer uw e-mail voor nieuwe gegevens.

terug naar inlogscherm
Sluiten
Sluiten