februari 2015
Kerrielinzen met gemarineerde zalm, Loempia met pikante zuurkool en rivierkreeftjes, Maïssoep met gemarineerde kipspiesjes, Gegrilde kalfsentrecote met pompoenbeignets en kalfshacheesaus, Taartje van perenbavarois en karamelsaus
januari 2015
thema: Thema oranje
Mousse van rode paprika met komijngeitenkaas, Zalmkoepel, Snoekbaarsfilet op een bedje van kruidige wortelsalade, Wildzwijn met kruidencroustillade en groentenstoofschotel met vergeten groenten, Cassata Siberienne
december 2014
Venkelkroketje met mozzarella en een jus van kerstomaat, Gegrilde auberginerolletjes met tonijnsalade en vitello tonnato, Gele paprikasoep met een speltbolletje, Hartige baklava met paddenstoelencouscous en varkenshaas, Perentaartje met noten-ijs
november 2014


thema: Kerstmenu
Krokante scampi met luchtige specerijencrème, Salade van lichtgerookte kangoeroefilet, Schaaldierensoep, Macaron van pesto met kalfsvlees, Hazenrugfilet met mosterdsaus, kastanjecroquet, koolrolletje en veenbessencompôte, Whisky ijs en tonkabonen
oktober 2014
thema: Aziatisch
Loempia met tonijn en nori en een glaasje met tonijntartaar, Coquille met gember op glass noodles, Vietnamese crepe met paddestoelen, Parelhoencurry uit de jungle, Vruchtenmozaiek met panchamritbavarois
september 2014
Courgetteflan op Parmezaantuille, Wilde zalm met roergebakken Little Gem en saus van trostomaten, Lamsrump met linzensalade en gegratineerde aardappels, Gevulde en gekaramelliseerde vijg met een zoetzure sinaasappelsaus, Glaasje met butterscotch van gewelde pruim en appel en madeleine
juni 2014
thema: Zomer
Aubergine kroketten, Groene Gazpacho, Salade met rode poon, Scharrelkip rouleau met saffraanrijst, Aardbeien trilogie
mei 2014


thema: Asperges
Gefrituurde halve maantjes met witte asperge en veldslagarnering, Aspergebavarois met Hollandse garnalen en Hollandaise saus, Kabeljauw met wortelboter, aardappelchips en gestoomde wittte asperges met basilicum en sinaasappel, Lamskoteletten met risottokoekjes, kruidensaus en groenteratatouille, Yoghurtijs met groene asperges en sinaasappel
april 2014


thema: Lente
Espuma van groene asperges met laagjes eiwit en eigeel, Zeewolf met linzentapenade, Courgettesoep met munt, Saltimbocca op een bedje van tagliatelle met een panzanella-salade, Compositie met mandarijn, hazelnoot en karamel
maart 2014



thema: Vis
Appeltje eitje, Coquille granité, Kreeft met aardappelsalade en Serranoham, Risotto met zwaardvis, gamba's en coulis van rucola, Kokosmousse met ananascoulis met meringue


