januari 2007
Amuse van Forelmousse met mierikswortelroom, Kletskoppen van geitenkaas met rivierkreeftjes, Tomatensoep, Ravioli van kalfsvlees en roomsaus, Parelhoensuprème met Calvadossaus, Punchperen op amandelcakeje met wijnsorbet
december 2006
Amuse van schuimige bloemkool mousse met kerrie-ijs met nootmuskaat en broodcroûtons, Dun uitgesneden zeeduivel met verjussaus, Fijne spaghetti met saus van wilde paddestoelen en eendenlever, Gebraiseerde fazantfilet met witlofreepjes en appelplakjes met uienconfituur, Lasagne van mango en mandarijn beignet met chocolade en earl-greyijs
november 2006
Gamba’s met luchtige pernodsaus, Taartje van paling, Paddenstoelensoep, Op de huid gebakken rode mulfilet met milanese risotto en dragonsaus, Haasfilet ‘Leonora’ met cranberry’s, aardappelrozetje en spruitjes, Bouquet de Moines en salade, Kahlua mousse met koffiesaus
oktober 2006
Amandelkletskop met zalmpaté en kappertjes, Pompoencrème met papardelle en gamba’s, Waterkerssoep met kalfszwezerik, Kalfsribstuk met mosterdkruim gekonfijte knoflook, fondantaardappel en geglaceerde winterwortel, Pannacotta met citrusfruit
september 2006
Gegrilde vijgen met mascarponeschuim, Gestoofde escargots op duxelles van paddenstoelen, Heldere bouillon van gember met carpaccio van langoustines, Snoekworstjes in mosterdsaus, Kwarteltjes met gedroogde vijgen en groene kool en rösti, IJssoufflé met frambozen en hazelnoten kletskop
juni 2006
Lauwwarme rucola salade, Sint-Jacobsmosselen en krokant gebakken prosciutto met geroosterde tomaten en witte bonenpuree, Spaghetti met gebakken mul, zongedroogde tomaatjes, Gebraden runderfilet, gerold in kruiden, eekhoorntjesbrood en parmaham, Taart met citroen en limoenroom en vanille ijs
mei 2006
Forelquenelles met truffel, Romige cappuccino van witlof met bacon, Gebakken asperges met langoustines en kip, Lamsrack en lamsfilet met een sjalottenpepersaus en asperges, Yoghurtbavarois
april 2006
Krabsalade met viooltjes, avocadoroom en meloen, In olie gebakken asperges met Spinaziesalade en Papajasalsa, Kerrie knolselderijsoep, Speenvarkencotelet met sinaasappelsaus, broccolimousse en gebakken aardappel met shii-take, Camembert met aardbeiencoulis
maart 2006
St. Jacobsmosselen met een sabayon van West Malle dubbel, Doperwtensoep met gerookte paling en La Trappe Blond, Forelfilets met verschillende soorten paddenstoelen en Karmeliet tripel, Eendenboutjes met tijm en Verboden Vrucht en rodekool ramequin, Appel met stroop, kaneelijs en Westmalle Trappist Dubbel
februari 2006
Rauwe Tonijn met een Hoorntje van Filodeeg, Salade met Rollade van Gerookte Tilapiafilet en Zalm en een Knolselderijvinaigrette, Kopje Lichtgebonden Witte Preisoep met Crème Fraîche en Groene Kruiden, Rondelles van Konijn, Mousse van Konijn met Creamsherry en Truffel, Mascarpone saffraanmousse met bloemenhoning en sinaasappelsorbet


