filter

uitgebreid zoeken

januari 2007

Amuse van Forelmousse met mierikswortelroom, Kletskoppen van geitenkaas met rivierkreeftjes, Tomatensoep, Ravioli van kalfsvlees en roomsaus, Parelhoensuprème met Calvadossaus, Punchperen op amandelcakeje met wijnsorbet

december 2006

Amuse van schuimige bloemkool mousse met kerrie-ijs met nootmuskaat en broodcroûtons, Dun uitgesneden zeeduivel met verjussaus, Fijne spaghetti met saus van wilde paddestoelen en eendenlever, Gebraiseerde fazantfilet met witlofreepjes en appelplakjes met uienconfituur, Lasagne van mango en mandarijn beignet met chocolade en earl-greyijs

november 2006

Gamba’s met luchtige pernodsaus, Taartje van paling, Paddenstoelensoep, Op de huid gebakken rode mulfilet met milanese risotto en dragonsaus, Haasfilet ‘Leonora’ met cranberry’s, aardappelrozetje en spruitjes, Bouquet de Moines en salade, Kahlua mousse met koffiesaus

oktober 2006

Amandelkletskop met zalmpaté en kappertjes, Pompoencrème met papardelle en gamba’s, Waterkerssoep met kalfszwezerik, Kalfsribstuk met mosterdkruim gekonfijte knoflook, fondantaardappel en geglaceerde winterwortel, Pannacotta met citrusfruit

september 2006

Gegrilde vijgen met mascarponeschuim, Gestoofde escargots op duxelles van paddenstoelen, Heldere bouillon van gember met carpaccio van langoustines, Snoekworstjes in mosterdsaus, Kwarteltjes met gedroogde vijgen en groene kool en rösti, IJssoufflé met frambozen en hazelnoten kletskop

juni 2006

Lauwwarme rucola salade, Sint-Jacobsmosselen en krokant gebakken prosciutto met geroosterde tomaten en witte bonenpuree, Spaghetti met gebakken mul, zongedroogde tomaatjes, Gebraden runderfilet, gerold in kruiden, eekhoorntjesbrood en parmaham, Taart met citroen en limoenroom en vanille ijs

mei 2006

Forelquenelles met truffel, Romige cappuccino van witlof met bacon, Gebakken asperges met langoustines en kip, Lamsrack en lamsfilet met een sjalottenpepersaus en asperges, Yoghurtbavarois

april 2006

Krabsalade met viooltjes, avocadoroom en meloen, In olie gebakken asperges met Spinaziesalade en Papajasalsa, Kerrie knolselderijsoep, Speenvarkencotelet met sinaasappelsaus, broccolimousse en gebakken aardappel met shii-take, Camembert met aardbeiencoulis

maart 2006

St. Jacobsmosselen met een sabayon van West Malle dubbel, Doperwtensoep met gerookte paling en La Trappe Blond, Forelfilets met verschillende soorten paddenstoelen en Karmeliet tripel, Eendenboutjes met tijm en Verboden Vrucht en rodekool ramequin, Appel met stroop, kaneelijs en Westmalle Trappist Dubbel

februari 2006

Rauwe Tonijn met een Hoorntje van Filodeeg, Salade met Rollade van Gerookte Tilapiafilet en Zalm en een Knolselderijvinaigrette, Kopje Lichtgebonden Witte Preisoep met Crème Fraîche en Groene Kruiden, Rondelles van Konijn, Mousse van Konijn met Creamsherry en Truffel, Mascarpone saffraanmousse met bloemenhoning en sinaasappelsorbet

inloggen

Probeer het a.u.b. nogmaals
Sluiten

wachtwoord aanvragen

Probeer het a.u.b. nogmaals

Controleer uw e-mail voor nieuwe gegevens.

terug naar inlogscherm
Sluiten
Sluiten