filter

uitgebreid zoeken

januari 2006

Ravioli van ganzenlever en shii-take, Schorsenerensoep, Zeewolf met champignonkorstje op selderiesalade, Gestoofde Kalfssukade met een Andijviestamppotje, Kaneeldonuts met perencompote en vanille ijs

december 2005

Tartaar van tonijn met ansjovis tapenade en eierdooier mousseline, Ballotine en “carpaccio” van langoustines, Gebraden roodpoot patrijs met kippenlever en spitskool, gesouffleerde aardappelen en cantharellen, Nogaparfait en passievruchtensorbet met sinaasappelsalade

november 2005

Geglaceerde soesjes met eendenlevermousse, Salade met à la minute gerookte springbokfilet, Cappuccino van Selderij, Slibtongetjes op een bedje van gemengde groenten en remouladesaus, Hertenmedaillons met een saus van jeneverbessen en cassis, gebraiseerde witlof en cantharellen, Kaashapje, Crème glacée aux canneberges â la sibérienne

oktober 2005

Rozemarijnprikkers met gevogeltefilet stukjes limoen en rode paprika, Tomatensorbet met tartaar van verse tonijn en halfgedroogde cherrytomaatjes, Velouté van Prei met Truffelolie Gebakken Coquille in serranoham, Warme clubsandwich van lasagne met gebakken scampi, gerookt, Tomatensorbet, Kalfslende met een saus van aceto balsamico en rundrookvlees, gegarneerd met, Vruchten crumble met amandelroom, gebruineerde amandelen en vanille ijs

september 2005

Salade van kreeft en schaaldieren, Mosseltongtimbaaltje met groene mosterdsaus, Soep van rauwe garnaaltjes met gemarineerde komkommer, Zeeduivel met spek en rode wijnsaus, Notenparfait met een Beignet van Gedroogde Pruimen en een Sabayon van Marsalawijn

juli 2005

Zucchine Incartocciate, Gevulde minipaprika’s, Gerookte Zalm Pasteitjes, Gemengde zeevruchtensalade, Scampi fritti, Tomatensalade, Pestobrood, Frittata Con Cipolle Rosse, Bruschetta met parmaham, peccorino en toefje tomatensalade, Lamsbout met rozemarijn, Zabaglione met verse bessen

juni 2005

Aspergemousse souffle, Blanquette van kabeljauw en zeeduivel met gefrituurde gamba’s, Heldere tomatensoep met maïskip flensje, Kalfshaas verpakt in korstdeeg, Compositie van Brie en Blue de Bresse, Meloen met Citroencrème

mei 2005

Galantine van Kwartel, Kreeft en Asperges met een Lindebloesemdressing en -olie, Gevogeltebouillon met Gevulde Komkommer, Tarbot met ansjovisboter, Tournedos van Lam met Asperges en een Parmezaans Kletskopje, Bavaroise van Appel met Tarte Tatin, Sorbet en Koude sabayon

april 2005

Salade van Gerookte Paling en Wortel, Gemarineerde zalm, mousse van geitenkaas en langoustines met sinaasappeldressing, Kreeftenconsommé, Varkensoester met Karamelsaus, Champagne Charlotte

maart 2005

Forelpaté met Bieslooksaus, Uiensoep met Cider en Calvados, Open Ravioli van Griet, Kalf- en Runderhaas in een kruidenmanteltje met Cognacsaus, Aardappelgratin en Witlof, Luxe Chocoladetaart met Twee Sauzen

inloggen

Probeer het a.u.b. nogmaals
Sluiten

wachtwoord aanvragen

Probeer het a.u.b. nogmaals

Controleer uw e-mail voor nieuwe gegevens.

terug naar inlogscherm
Sluiten
Sluiten