januari 2006
Ravioli van ganzenlever en shii-take, Schorsenerensoep, Zeewolf met champignonkorstje op selderiesalade, Gestoofde Kalfssukade met een Andijviestamppotje, Kaneeldonuts met perencompote en vanille ijs
december 2005
Tartaar van tonijn met ansjovis tapenade en eierdooier mousseline, Ballotine en “carpaccio” van langoustines, Gebraden roodpoot patrijs met kippenlever en spitskool, gesouffleerde aardappelen en cantharellen, Nogaparfait en passievruchtensorbet met sinaasappelsalade
november 2005
Geglaceerde soesjes met eendenlevermousse, Salade met à la minute gerookte springbokfilet, Cappuccino van Selderij, Slibtongetjes op een bedje van gemengde groenten en remouladesaus, Hertenmedaillons met een saus van jeneverbessen en cassis, gebraiseerde witlof en cantharellen, Kaashapje, Crème glacée aux canneberges â la sibérienne
oktober 2005
Rozemarijnprikkers met gevogeltefilet stukjes limoen en rode paprika, Tomatensorbet met tartaar van verse tonijn en halfgedroogde cherrytomaatjes, Velouté van Prei met Truffelolie Gebakken Coquille in serranoham, Warme clubsandwich van lasagne met gebakken scampi, gerookt, Tomatensorbet, Kalfslende met een saus van aceto balsamico en rundrookvlees, gegarneerd met, Vruchten crumble met amandelroom, gebruineerde amandelen en vanille ijs
september 2005
Salade van kreeft en schaaldieren, Mosseltongtimbaaltje met groene mosterdsaus, Soep van rauwe garnaaltjes met gemarineerde komkommer, Zeeduivel met spek en rode wijnsaus, Notenparfait met een Beignet van Gedroogde Pruimen en een Sabayon van Marsalawijn
juli 2005
Zucchine Incartocciate, Gevulde minipaprika’s, Gerookte Zalm Pasteitjes, Gemengde zeevruchtensalade, Scampi fritti, Tomatensalade, Pestobrood, Frittata Con Cipolle Rosse, Bruschetta met parmaham, peccorino en toefje tomatensalade, Lamsbout met rozemarijn, Zabaglione met verse bessen
juni 2005
Aspergemousse souffle, Blanquette van kabeljauw en zeeduivel met gefrituurde gamba’s, Heldere tomatensoep met maïskip flensje, Kalfshaas verpakt in korstdeeg, Compositie van Brie en Blue de Bresse, Meloen met Citroencrème
mei 2005
Galantine van Kwartel, Kreeft en Asperges met een Lindebloesemdressing en -olie, Gevogeltebouillon met Gevulde Komkommer, Tarbot met ansjovisboter, Tournedos van Lam met Asperges en een Parmezaans Kletskopje, Bavaroise van Appel met Tarte Tatin, Sorbet en Koude sabayon
april 2005
Salade van Gerookte Paling en Wortel, Gemarineerde zalm, mousse van geitenkaas en langoustines met sinaasappeldressing, Kreeftenconsommé, Varkensoester met Karamelsaus, Champagne Charlotte
maart 2005
Forelpaté met Bieslooksaus, Uiensoep met Cider en Calvados, Open Ravioli van Griet, Kalf- en Runderhaas in een kruidenmanteltje met Cognacsaus, Aardappelgratin en Witlof, Luxe Chocoladetaart met Twee Sauzen


