filter

uitgebreid zoeken

februari 2017

Champignonbuideltje, Gebakken zeebaars met kokkels in een bloemkoolsaus, Uiensoep met een kaaskrokantje, Rouleau van hert, hertenstoof, pastinaakcrème, spruitjes, gekonfijte aardappelen en een rode portsaus, Cobbler van bosbessen en vosbessen met saliehangop

januari 2017

Tomatenaspic met fruit de mer, Zuurkoolsandwich met pastrami en morillejus, Knolraap mierikswortelsoep met knapperig rundvlees, Poussin in zoutkorst met aardappemuffin en winterse salade, Citroentaartje met gin tonic schuim en sinaasappelgranité

december 2016

thema: Feestmenu

Mini loempia met geconfijte eendenbout met sinaasappel-uiencompote, Taartje van forelmousse met gerookte zalm en kwarteleitje, Paprikasoepje met gerookte heilbot, Rugfilet van wildzwijn, tarte tatin van rode kool en aardappeldonut, Kaneelparfait met speculaas en creme anglaise met kaneelkrokantje

november 2016

thema: Kerstmenu

Lolly van eendenlever en rode biet, Ravioli van geitenkaas met salie en kastanje, warme vinaigrette van kastanjes, Schaaldierensoep met rivierkreeftjes, Gevulde kalkoen, geroosterde aardappelen, geroosterde groenten en een sinaasappelportsaus, Panforte met een stukje Magor en een jam van vijgen en dadels, Marsepein met chocolademousse, saus van vanille en roomijs van Grand Marnier

oktober 2016

thema: Herfst

Transparante cannelloni van tonijn met kalfstartaar en kappertjes, Paddestoelentortellini met notensaus, Bouillabaise, Hertenkalffilet met portsaus, aardappelcrunch, pastinaakpuree, dadelcreme en gekarameliseerde witlof, Dropdessert met venkel en laurier

september 2016

thema: Peruaans

Causakroket met kipsalade, Ceviche van roodbaars, Tacu Tacu, Pachamanca, Picarones met pompoenijs

juni 2016

Balletje van kalkoen met courgette en zure room-sumaksaus, Pasteitje van spinazie en feta en honingtomaatje, Grietfilet op romige bloemkool met tartaar van coquilles en Noilly Prat-saus, Provencaalse entrecote met tijmsaus, tompouce van groenten en Parijse aardappels, Dessert van rood fruit, peperkletskop, basilicumijs en saus van creme fraiche

mei 2016

thema: Asperges

Waterkerssalade met aspergetempura, Aspergekroketje met kappertjesmayonaise, Gamba's met asperges, nieuwe aardappelen en Serranoham, Lamsfilet met kruiden, stamppotje van kool en zomergroenten, Bladerdeeg met mousse van citroenkwark, mintgel, sinaasappel, meringue en ijs van boterbabbelaars

april 2016

thema: Lente

Gefrituurd zacht gekookt eitje met creme van zalm en kaviaar, Groenteterrine Cees Helder met geconfijt kwartelpootje, Zeeduivel a la de Librije, Speenvarkencarre met zoetzure pompoentapenade en loempia met rijst, Creme brulee van limoncello, aardbeitjes en yoghurtijs met limoen

maart 2016

Geitenkaas met gedroogde tomaten en vruchten en een kletskop van harde geitenkaas, Zalmspinazierol, Bospaddestoelensoep met truffelschuim, Gepocheerde kalfslende met ui en quinoa en polenta, Ganache van chocolade met een sorbet van citrusvruchten

inloggen

Probeer het a.u.b. nogmaals
Sluiten

wachtwoord aanvragen

Probeer het a.u.b. nogmaals

Controleer uw e-mail voor nieuwe gegevens.

terug naar inlogscherm
Sluiten
Sluiten