februari 2017
Champignonbuideltje, Gebakken zeebaars met kokkels in een bloemkoolsaus, Uiensoep met een kaaskrokantje, Rouleau van hert, hertenstoof, pastinaakcrème, spruitjes, gekonfijte aardappelen en een rode portsaus, Cobbler van bosbessen en vosbessen met saliehangop
januari 2017
Tomatenaspic met fruit de mer, Zuurkoolsandwich met pastrami en morillejus, Knolraap mierikswortelsoep met knapperig rundvlees, Poussin in zoutkorst met aardappemuffin en winterse salade, Citroentaartje met gin tonic schuim en sinaasappelgranité
december 2016
thema: Feestmenu
Mini loempia met geconfijte eendenbout met sinaasappel-uiencompote, Taartje van forelmousse met gerookte zalm en kwarteleitje, Paprikasoepje met gerookte heilbot, Rugfilet van wildzwijn, tarte tatin van rode kool en aardappeldonut, Kaneelparfait met speculaas en creme anglaise met kaneelkrokantje
november 2016
thema: Kerstmenu
Lolly van eendenlever en rode biet, Ravioli van geitenkaas met salie en kastanje, warme vinaigrette van kastanjes, Schaaldierensoep met rivierkreeftjes, Gevulde kalkoen, geroosterde aardappelen, geroosterde groenten en een sinaasappelportsaus, Panforte met een stukje Magor en een jam van vijgen en dadels, Marsepein met chocolademousse, saus van vanille en roomijs van Grand Marnier
oktober 2016
thema: Herfst
Transparante cannelloni van tonijn met kalfstartaar en kappertjes, Paddestoelentortellini met notensaus, Bouillabaise, Hertenkalffilet met portsaus, aardappelcrunch, pastinaakpuree, dadelcreme en gekarameliseerde witlof, Dropdessert met venkel en laurier
september 2016
thema: Peruaans
Causakroket met kipsalade, Ceviche van roodbaars, Tacu Tacu, Pachamanca, Picarones met pompoenijs
juni 2016
Balletje van kalkoen met courgette en zure room-sumaksaus, Pasteitje van spinazie en feta en honingtomaatje, Grietfilet op romige bloemkool met tartaar van coquilles en Noilly Prat-saus, Provencaalse entrecote met tijmsaus, tompouce van groenten en Parijse aardappels, Dessert van rood fruit, peperkletskop, basilicumijs en saus van creme fraiche
mei 2016
thema: Asperges
Waterkerssalade met aspergetempura, Aspergekroketje met kappertjesmayonaise, Gamba's met asperges, nieuwe aardappelen en Serranoham, Lamsfilet met kruiden, stamppotje van kool en zomergroenten, Bladerdeeg met mousse van citroenkwark, mintgel, sinaasappel, meringue en ijs van boterbabbelaars
april 2016
thema: Lente
Gefrituurd zacht gekookt eitje met creme van zalm en kaviaar, Groenteterrine Cees Helder met geconfijt kwartelpootje, Zeeduivel a la de Librije, Speenvarkencarre met zoetzure pompoentapenade en loempia met rijst, Creme brulee van limoncello, aardbeitjes en yoghurtijs met limoen
maart 2016
Geitenkaas met gedroogde tomaten en vruchten en een kletskop van harde geitenkaas, Zalmspinazierol, Bospaddestoelensoep met truffelschuim, Gepocheerde kalfslende met ui en quinoa en polenta, Ganache van chocolade met een sorbet van citrusvruchten


