februari 2011
Crème van kastanje, Ganda ham met coquilles, in honing gekarameliseerde witlof, broodperkament en kwartelei, Grietfilet met puree van erwtjes, zeewier en warme vinaigrette van Kriek, Kangoeroe met puree en shiitake en portsaus, Bananenmousse, chocoladekoekje, chocoladecrème met koffiesiroop, bananen/cornflakeschips en bananenespuma
januari 2011
Rouleau van runderrookvlees, Hollandse garnalen met granny Smith salade en avocado-korianderschuim, Vietnamese springroll, Gemarineerde zeeduivel met wortelcrème en kerriekoekje, Zalmplakjes met teriyakisaus, enokitake en mihoen, Souffle van kwark en honing met compote en kaneelijs
december 2010
Bresaola met aardappelsalade, Kalfszwezerik met pastinaak en witlof, Zeebaars met salie, ham en tomatencoulis, Spiesje van bosduif met appelcompote, Kreeft Thermidor, Wrap met geitenkaas, Appelsnoepje met baileysroom en kruimels
juli 2010
Mousse van beenham met pickles en jus van doperwtjes, Rundertartaar op Aziatische wijze, Pastinaak gevuld met geitenkaas in een tomatensoepje, Kruidige eendenbout met rode kool, Savarin van mango met meloen en basilicumstroop
juni 2010
Haring met appelcompote, sjalottenzalf, rucola olie en een bladerdeegstengel met maanzaad, Spies met tramazini van 3 soorten kaas op een frisse salade met antiboise, Basilicumsoep met kerrieroom en zalm, Kalfsoester op Alkmaarse gort met peterseliecoulis en, Zoete kersen, amandelbiscuit met blanc-manger en crème
maart 2010
Zalmcrème met zalmtartaar, miniloempia met gamba, Taartje van runderstaartstuk, Licht gebonden gember wortelsoepje, Lamsrack met mosterd- dragonkorst geserveerd met dragonsaus en knoflookaardappels uit de oven en voorjaarsgroenten, Amaretto-notenparfait met chocolade schotsen, karamelsaus en een warm chocoladecakeje
februari 2010
Curry mosseltjes en Thais kip-pindaballetje, Op de huid gebakken zalm met couscous, tomatensalsa en saus van flespompoen, Yoghurt-preisoep, Tajine van lamsvlees met honing en amandelen, Semifreddo met koude zabaione
december 2009
Salade van rillettes van gerookte makreel, Tartaar van grote garnaal in kataifideeg, Gegratineerde oester, Geel- rode paprikasoep met speksoepstengels, Parelhoenfritot met knolselderijmousseline, truffelolie en rucola, Wildspiesjes met bosvruchtensaus, Cranberry soufflé, IJsbonbons met gember en rozemarijn
november 2009
Coquille met paddenstoelenroom en Pata Negra, Salade met kreeft en een crème van gevogeltelever, Paddenstoelensoep, Gebraden wildzwijnfilet met pastinaakmousseline en zuurkoolloempia met laurierjus, Roquefort met walnoten-honingmuffin, In balsamico gestoofde peren met witte kaneelmousse en krokantjes
oktober 2009
Zalm en limoenviskoekje, Tong op de graat gebakken, stamppotje van andijvie, hollandaise met dragon en Zaanse mosterd, Pompoen soepje met Kürbiskernöl, Kwartel met aardappelpastinaakgratin, Ricottaijs met fruit en amandelkoekje


