juni 2009
Crostini met Tuinbonen, Peer en Pecorino, Tonijn-kalfstartaar met Tonijnsaus, Inktvisjes gevuld met zalm, Maiskipfilet met kappertjes en olijven, Tiramisu met espressosorbet
mei 2009
Eimimosa met asperge-espuma, Lauwwarme salade van zeetong met tuinbonen, asperges en shii-take, Aspergesoep met gamba en kervel, Teryaki van struisvogel met japanse noedels en avocadowasabi-mayonaise, Taartje van mascarponemousse met aardbeien
april 2009
Aardappelpoffertjes met mierikswortelroom, gerookte paling en spek, Coquille op een lasagne van zalm en Hollandse garnalen, met groene asperges en een witte wijn sabayon, Gebakken kabeljauw met romige soep van kropsla en gestoofde sla en gekonfijte sjalot, Lamshaasjes met rode champagnesaus, fijne spaghetti, Krokante crêpes met safari-ijs en safarisabayon
maart 2009
Broccolimousse met gerookte zalm, Aardappelsalade met Sint-Jakobsvruchten en pata negra, Romig courgettesoepje, Snoekbaarsfilet, rösti met jonge prei, ricotta en kerrie, Gevulde parelhoenborst met een sinaasappelsaus en witlof in trappistenbiersaus, Mousse van banaan en gember en koffieganache
februari 2009
Lamsgehaktballetje met tandoori-yoghurt en auberginemousse, Lichtgerookte forel met knolselderijsalade, Zalm met zalf van bospeen en luchtige Thaise kokossaus, Runderstoverij in bier met frieten, Cranberryclafoutis met sinaasappelhoningcrème
januari 2009
Amuse van kwarteleitje met uienconfiture, Rolmops van Black Tiger garnalen, Kalfszwezerik met ijs van parmezaan en truffel, Eendenborst met glaceerde gemberwitlof en bulgur, Crêpes soufflés à l’Orange
december 2008
Gekonfijte eend met calvados-appel, Gestoomde zalm met vadouvan hollandaise en bouillon van garnalen en bietjes, Sjalottenconsommé, Wildstoofpot met spruitentaartje en cranberrysalade, Salsa van gepocheerde peer met mascarpone
november 2008
Meloen met gamba’s in een zoetzure saus, Schar met tartaar van Langoustines, citroendressing, Soep van knolselderij en bospaddenstoelen, Tournedos van hazenrug met aardappeltjes en savooien kool en jeneverbessensaus, Terrine van Limburgse streekkaasjes met appelstroop, Mousse van gianduja
oktober 2008
Rollade van zalm, spinazie en zuurkool in een coulis van waterkers, Pompoensoepje met basilicumroom, Bladerdeegkussentje met zwezerik en morieljessaus, Gebraden Lendenbiefstuk met pekêtsaus, gebakken, IJspraline van witte chocolade
september 2008
Eiercrème met gerookte paling en schuim van zoetzure komkommer, Brandade van kabeljauw met scampi en lente-uitje, Witlofsoepje, Ossobuco met Milanese risotto, Oosterse vruchten in filodeeg met rozenwaterijs


