filter

uitgebreid zoeken

juni 2009

Crostini met Tuinbonen, Peer en Pecorino, Tonijn-kalfstartaar met Tonijnsaus, Inktvisjes gevuld met zalm, Maiskipfilet met kappertjes en olijven, Tiramisu met espressosorbet

mei 2009

Eimimosa met asperge-espuma, Lauwwarme salade van zeetong met tuinbonen, asperges en shii-take, Aspergesoep met gamba en kervel, Teryaki van struisvogel met japanse noedels en avocadowasabi-mayonaise, Taartje van mascarponemousse met aardbeien

april 2009

Aardappelpoffertjes met mierikswortelroom, gerookte paling en spek, Coquille op een lasagne van zalm en Hollandse garnalen, met groene asperges en een witte wijn sabayon, Gebakken kabeljauw met romige soep van kropsla en gestoofde sla en gekonfijte sjalot, Lamshaasjes met rode champagnesaus, fijne spaghetti, Krokante crêpes met safari-ijs en safarisabayon

maart 2009

Broccolimousse met gerookte zalm, Aardappelsalade met Sint-Jakobsvruchten en pata negra, Romig courgettesoepje, Snoekbaarsfilet, rösti met jonge prei, ricotta en kerrie, Gevulde parelhoenborst met een sinaasappelsaus en witlof in trappistenbiersaus, Mousse van banaan en gember en koffieganache

februari 2009

Lamsgehaktballetje met tandoori-yoghurt en auberginemousse, Lichtgerookte forel met knolselderijsalade, Zalm met zalf van bospeen en luchtige Thaise kokossaus, Runderstoverij in bier met frieten, Cranberryclafoutis met sinaasappelhoningcrème

januari 2009

Amuse van kwarteleitje met uienconfiture, Rolmops van Black Tiger garnalen, Kalfszwezerik met ijs van parmezaan en truffel, Eendenborst met glaceerde gemberwitlof en bulgur, Crêpes soufflés à l’Orange

december 2008

Gekonfijte eend met calvados-appel, Gestoomde zalm met vadouvan hollandaise en bouillon van garnalen en bietjes, Sjalottenconsommé, Wildstoofpot met spruitentaartje en cranberrysalade, Salsa van gepocheerde peer met mascarpone

november 2008

Meloen met gamba’s in een zoetzure saus, Schar met tartaar van Langoustines, citroendressing, Soep van knolselderij en bospaddenstoelen, Tournedos van hazenrug met aardappeltjes en savooien kool en jeneverbessensaus, Terrine van Limburgse streekkaasjes met appelstroop, Mousse van gianduja

oktober 2008

Rollade van zalm, spinazie en zuurkool in een coulis van waterkers, Pompoensoepje met basilicumroom, Bladerdeegkussentje met zwezerik en morieljessaus, Gebraden Lendenbiefstuk met pekêtsaus, gebakken, IJspraline van witte chocolade

september 2008

Eiercrème met gerookte paling en schuim van zoetzure komkommer, Brandade van kabeljauw met scampi en lente-uitje, Witlofsoepje, Ossobuco met Milanese risotto, Oosterse vruchten in filodeeg met rozenwaterijs

inloggen

Probeer het a.u.b. nogmaals
Sluiten

wachtwoord aanvragen

Probeer het a.u.b. nogmaals

Controleer uw e-mail voor nieuwe gegevens.

terug naar inlogscherm
Sluiten
Sluiten