februari 2012
Wontonzakje met zoetzure saus, Venkelsoep met tomatensalsa, Heilbotfilet met gratinkorst en rode bietjes, Gevuld Iberico-varkenshaasje met portsaus en snijbonenstamppotje, Ananassmoothie met kokoslaurier espuma, vanille-klapperroomijs
januari 2012
Tomatencouscous met Hollandse garnalen en currymayonaise, Kabeljauw met chorizo en kreeftenjus, Saffraansoep met pastis en coquilles, Lamsragout, Appelcrumble
december 2011
Gemarineerde zalm met appelhangop, Coquilles met 2 bereidingen van pompoen, vadouvan mayonaise en kerriekletskop, Kalkoen met Gorgonzola en Parmaham, Hertenkalfsfilet met een krokant kastanjekorstje, Mini-terrine met 6 Italiaanse kazen, Gieser Wildemannetje uit de oven met pistachespijs
november 2011
Krokant hoorntje met zalm, Lauwwarme salade van kreeft, Fazantenconsommé, Wilde eend met dadelsaus en soesje van aardappel-knolselderij, Lolly van geitenkaas met een gelei van rode biet, Semifreddo van walnoten met vijgensaus, krokant chocoladeschots en vanilleschuim, Pittig pakketje van paling
oktober 2011
Boerenpaté met vijgen- en uienconfiture en ganzenlever, Soepje van zoete aardappel met gember en fetapasteitje, Scholrolletje met pittige dillesaus op salade, Italiaanse ragu met pappardelle, Zoetigheden voor bij de koffie: Walnotenmuffin, Frangelico-tiramisu, koffiefudge, Rösti met gerookte forel en salsa verde
september 2011
Risotto met gekarameliseerde sjalot en een kaaskrokantje, Tortillabakjes met kip en tropisch fruit, Mosterdsoep met gerookte paling, Ossenhaas met Waldorfsalade, paksoi en truffeljus, Bosvruchtengratin met lichte sabayon van Torcolato en vanilleijs
juni 2011
thema: KREEFT
IJskoude avocadosoep met pittige krab, Praline van gemarineerde tonijn met garnaaltjes, notensla en kerriemayonaise, Zeeduivel met een rivierkreeftensaus op een bedje van citroen-basilicumspaghetti, Gebakken eendenborst met kersensalsa, Yoghurt cheesecake met pistachenootjes en honing
mei 2011
Aspergemousse met zalm, Terrine van gerookte meerval, Duet van kreeft en asperges in een romig soepje, Gepersilleerde lamskroon met botergroente, meirapenpuree, tijmjus en pesto, Meringuesandwich met aardbeien
april 2011
Tapas van lamsfilet met zongedroogde tomaatjes en olijven, Parade van scampi’s, Lauwwarme groentesalade met huisgerookte forel en mierikswortelsaus, In abdijbier gesmoorde kalkoenfilet, gevulde courgette en gefrituurde schorseneren met een pureetje, Trio van mango
maart 2011
Krokant slakje en slakje in paddenstoel, Salade met geitenkaasterrine, Cappellini met parelhoen, comt?kaas, coppa en prei, Rundertournedos, puree van witte bonen en groentemosterd, Pannenkoekjes met bosbessen en kokosijs


