februari 2014


Mousse van gerookte kip in sinaasappelgelei met truffelolie, Terrine van snoekbaars en Noorse garnalen, Doperwtensoep, broodravioli met paling, Eendenborst met lasagne van geroosterde groenten, aubergine en kummel, Appelcompote met kaneelijs, kaneelcrème en kaneelkrokantje
januari 2014


Bietencrème met geitenkaas en olijven, Tulp met paddenstoelen en een kleine salade, Champignon waterkerssoep, Boeuf bourguignon met een puree van knolselderij, Koffie meringues met koffie-roomijs en koffie banaan smoothie
december 2013



thema: Feestmenu
Blini met zalm, basilicummosseltje, kwarteleitje Florentine, Ravioli met cantharellen en tuinboontjes, Gepocheerde schelvis met huzarensalade, garnalen en zeekraal, Gevulde kwartel met portsaus, Gepocheerde appels met roomsaus en koekje
november 2013


thema: Kerstmenu
Coquilles met knolselderij, hazelnoot en pecorineschuim, Terrine van gerookt gevogelte met cumberland saus, Zuurkoolsoep met gerookt spekschuim en een mosterd-makaron., Hertenrugmedaillons met cantarellensaus, bietenlasagne en knolselderijmousseline., Mousse van geitenkaas, kaaskletskop en tomatencoulis, Canneloni van sinaasappel en quenelle van chocoladesorbet
oktober 2013


thema: Italiaans
Minipizza met gamba en pesto, Gebakken doradefilet op een bedje van risotto met een saus van schaaldieren, Heldere minestrone van tomaat en selderij met champignons en gamba's, Gevulde landhoen in aardappelkorst op een bedje van prei, rode uienmarmelade, een krokant aardappelzakje en sinaasappelsaus, Gratin van grapefruit met basilicum/honingparfait
september 2013


Krokante prikker met gerookte zalm en citroenmayonaise, Ravioli met knolselderij, geitenkaas en hazelnoot, Coquilles met inktvis, zwarte risotte en pesto, Ierse kogelbiefstuk gevuld met paddestoelen met cognacsaus, aardappelpoffertjes en groenten, Pannacotta van limoen in een glaasje met een tarte tartin van pink lady en een bolletje ijs.
juni 2013


Krabcakes met tomatenjam, Variatie op haring en aardappel, Gefruite langoustine met een krokant van zoete ui en truffel, Runderentrecote met een quenelle van king oyster, zoetzure rettich, gestoofde meiknol en een soesje van polenta, Yoghurtbavarois met hangop, rood fruit en basilicumsiroop
mei 2013


thema: Asperges
Pannacotta van asperges met zalmtartaar, Torentje van couscous met asperges, kreeft en een ganzeleverkrul, Aspergesoep met kokkels, Crépinette van lamsvlees met tuinboontjes en lamsoren, Sinaasappeltaartje, vanille-ijs met sinaasappelsaus en basilicumschuim
april 2013



thema: Marokkaans
Coquille met erwtenpuree op chips, Pastilla van El Harouchi, Courgettesoep met citroen, Lamsfilet met aubergine en abrikozen, Citroen-amandeltaart met citroen-kardemomijs
maart 2013


Filotorentje met kip en avocadomousse, Luikse sla met schol en een fijn kruidenslaatje, Gekaramelliseerde rivierpaling op paksoi en spinazie met sesam en gember, Eendfilet met passievruchten- abrikozensalsa, patatas panadera met appel, broccolimoes en oloroso-glace, Latte-cotta met chocolade-ijs en kerriebiscotti


