Nagerecht

Yoghurtbavarois

menu: mei 2006

14 personen

hoofdingrediënten

l
volle yoghurt
4
st
grote sinaasappels
150
g
honing
10
bl
gelatine
4
dl
room
50
g
suiker
100
g
eiwit
4
st
rode grapefruits
4
st
gele grapefruits
kapsel

mandarijnengelei

2
bl
mandarijnen (del monte)
5
bl
gelatine (per halve liter vocht)
½
dl
mandarine napoleon
50
g
suiker

bereiding

-

presentatie

  1. Verwijder de ringen met een draaiende beweging. Snij de bavaroise in punten en plaats deze op voorgekoelde bordjes.

voorbereidingstijd

-

bereidingstijd

-

inloggen

Probeer het a.u.b. nogmaals
Sluiten

wachtwoord aanvragen

Probeer het a.u.b. nogmaals

Controleer uw e-mail voor nieuwe gegevens.

terug naar inlogscherm
Sluiten
Sluiten