Carre

Speenvarkencarre

menu: maart 2017

14 personen

hoofdingrediënten

speenvarkencarre

bereiding

  1. Dep het vlees droog en schroei het vlees dicht in een braadpan.
  2. Breng het vlees over in een ingevette braadslee.
  3. Let op: 2 manieren om het vlees te bereiden.
  4. 1) Plaats de braadslee in een hete luchtoven van 160ºC en laat garen tot een kerntemperatuur van 60ºC. Gebruik hiervoor de digitale thermometer. Plaats een bakje met water onderin de oven.
  5. 2) Zet de braadslee in de RATIONAL. N.B. Indien de Ratioanal een geluidssignaal geeft altijd knop (8) even ingedrukt houden (CONTINUE). Druk op aan (1). Wacht tot de verlichting in de oven aangaat. Druk tegelijkertijd op de blauwe toets (4) en de rode toets (5). Stel direct daarna de tijd in op CONTINUE door knop (8) even ingedrukt te houden. Druk op de temperatuurtoets (6) en stel de temperatuur in op 160ºC met knop (19). Druk op druppel (2) om vocht toe te voegen (deze moet gaan knipperen). Voeg 30% vocht toe door knop (19) naar links te draaien (display 30% blauw, 70% rood). Steek de kerntemperatuurmeter (ligt in de oven van de Rational) in het vlees. Druk op de bovenste IQT (12) en stel de temperatuur in op 60ºC (houd rekening met de temperatuurafwijking van de kerntemperatuurmeter). Druk nogmaals op IQT (12). Ventilator op halve snelheid instellen (knop 17).

presentatie

-

voorbereidingstijd

-

bereidingstijd

-

inloggen

Probeer het a.u.b. nogmaals
Sluiten

wachtwoord aanvragen

Probeer het a.u.b. nogmaals

Controleer uw e-mail voor nieuwe gegevens.

terug naar inlogscherm
Sluiten
Sluiten