Spoom

Sorbet de menthe - Sorbet van munt en citroen

menu: juni 2004

14 personen

hoofdingrediënten

dl
water
200
g
suiker
dl
melk
4
st
citroenen, het sap ervan
5
el
muntsiroop
1
dl
muntlikeur
7
st
aardbeien met een kroontje

bereiding

  1. Zet 14 brede ijs-coupes in de vriezer. Doe het water en de suiker in een pan en breng het aan de kook. Laat dit, al rustig roerend, 2 minuten doorkoken. Laat deze siroop afkoelen en voeg dan de melk, citroensap en de muntsiroop toe. Doe het tegen het uitserveren in de sorbetière en draai er een mooi soft-ijs van.

presentatie

  1. Doe in elke koude ijs-coupe 4 theelepeltjes muntlikeur en leg daarin een bolletje zacht soft-ijs. Garneer het met een halve aardbei.

voorbereidingstijd

-

bereidingstijd

-

inloggen

Probeer het a.u.b. nogmaals
Sluiten

wachtwoord aanvragen

Probeer het a.u.b. nogmaals

Controleer uw e-mail voor nieuwe gegevens.

terug naar inlogscherm
Sluiten
Sluiten