Spoom

Sorbet aux mures - Bramen sorbet

menu: maart 2004

14 personen

hoofdingrediënten

180
g
suiker
200
g
water
360
g
bramen
1
st
citroen, het sap ervan
2
st
eiwitten

bereiding

  1. Zet 12 hoge campagneglazen met een bodempje water van 1 cm in de vriezer.Breng de suiker met het water aan de kook en laat het dan afkoelen. Was de bramen en maak ze fijn in een cutter. Zeef het bramenvocht en doe het, samen met het sap van de citroen, bij het suikersiroop. Draai er t.z.t. een mooi sorbetijs van. Voeg halverwege de draaitijd het stijf geklopte eiwit toe.

presentatie

  1. Serveer de sorbet in de koude champagneglazen door het ijs erin te spuiten of in bolletjes geschept.

voorbereidingstijd

-

bereidingstijd

-

inloggen

Probeer het a.u.b. nogmaals
Sluiten

wachtwoord aanvragen

Probeer het a.u.b. nogmaals

Controleer uw e-mail voor nieuwe gegevens.

terug naar inlogscherm
Sluiten
Sluiten