Tussengerecht

Saumon fumé aux épinards - Gerookte zalm met spinazie

menu: januari 2004

14 personen

hoofdingrediënten

750
g
spinazie
50
g
boter
3
st
sjalotjes
3
dl
room
zout, witte peper
3
dl
room
6
st
eieren
zout, witte peper
800
g
gerookte zalm
14
sn
casinobrood, gehalveerd

bereiding

  1. Blancheer de gewassen spinazie en dompel deze direct in ijskoud water. Laat de boter smelten en fruit de fijngesneden sjalot, zonder ze te laten kleuren, hierin aan. Voeg de room toe en laat deze inkoken. Voeg de uitgelekte en droog gedepte spinazie toe en breng het geheel op smaak met zout en witte peper. Houd de spinazie warm.
  2. Klop t.z.t. de room met de eieren en wat zout en witte peper luchtig op en bak er een “zalvend” roerei van.

presentatie

  1. Leg wat spinazie en roerei op een voorver-warmd bord. Garneer het met de gerookte zalm en 2 stukjes, op het laatst geroosterd, casinobrood.

voorbereidingstijd

-

bereidingstijd

-

inloggen

Probeer het a.u.b. nogmaals
Sluiten

wachtwoord aanvragen

Probeer het a.u.b. nogmaals

Controleer uw e-mail voor nieuwe gegevens.

terug naar inlogscherm
Sluiten
Sluiten