
hoofdingrediënten
700
g
springbokfilet
½
st
krop eikenbladsla
½
st
krop lollo bianco
1
st
bak alfalfa
28
st
half gedroogde tomaatjes
75
g
pijnboompitten
75
g
walnoten
dressing
0,5
dl
walnootolie
1
dl
olijfolie extra vierge
0,5
dl
frambozenazijn
zout
peper
poedersuiker of gembersiroop
bereiding
- Slasoorten wassen en plukken
- De ingrediënten voor de dressing samen tot een homogene massa roeren
- De springbokfilet goed aanbraden en kruiden, daarna gedurende 5 minuten roken
- De pijnboompitten in een anti aanbakpan roosteren en op het laatste moment de grof gehakte walnoten toevoegen
presentatie
- Sla midden op de borden dresseren
- De springbokfilet dun trancheren en lauwwarm rond de sla leggen
- De walnoten en de pijnboompitten over de sla strooien
- De lauwwarm gemaakte dressing over de borden verdelen
- Garneren met de half gedroogde tomaatjes en de alfalfa
voorbereidingstijd
-
bereidingstijd
-


