Voorgerecht

Salade met à la minute gerookte springbokfilet

menu: november 2005

14 personen

hoofdingrediënten

700
g
springbokfilet
½
st
krop eikenbladsla
½
st
krop lollo bianco
1
st
bak alfalfa
28
st
half gedroogde tomaatjes
75
g
pijnboompitten
75
g
walnoten

dressing

0,5
dl
walnootolie
1
dl
olijfolie extra vierge
0,5
dl
frambozenazijn
zout
peper
poedersuiker of gembersiroop

bereiding

  1. Slasoorten wassen en plukken
  2. De ingrediënten voor de dressing samen tot een homogene massa roeren
  3. De springbokfilet goed aanbraden en kruiden, daarna gedurende 5 minuten roken
  4. De pijnboompitten in een anti aanbakpan roosteren en op het laatste moment de grof gehakte walnoten toevoegen

presentatie

  1. Sla midden op de borden dresseren
  2. De springbokfilet dun trancheren en lauwwarm rond de sla leggen
  3. De walnoten en de pijnboompitten over de sla strooien
  4. De lauwwarm gemaakte dressing over de borden verdelen
  5. Garneren met de half gedroogde tomaatjes en de alfalfa

voorbereidingstijd

-

bereidingstijd

-

inloggen

Probeer het a.u.b. nogmaals
Sluiten

wachtwoord aanvragen

Probeer het a.u.b. nogmaals

Controleer uw e-mail voor nieuwe gegevens.

terug naar inlogscherm
Sluiten
Sluiten