Amuse

Rouleau van runderrookvlees

menu: januari 2011

14 personen

hoofdingrediënten

150
g
runderrookvlees
150
g
mascarpone
50
g
gerookte amandelen
10
g
grove boerenmosterd (wat achterhouden voor de garnering)
6
st
amsterdamse uitjes
paar takjes kervel ter garnering

bereiding

  1. Hak de amandelen fijn en meng met de mascarpone, 2 fijngesneden Amsterdamse uitjes en wat moster. Breng op smaak.
  2. Leg plakjes runderrookvlees netjes naast elkaar op een stuk plastic folie. ( beetje dakpansgewijs).
  3. Smeer het mascarponemengsel gelijkmatig op het runderrookvlees en rol op met behulp van het folie tot een strakke rol. KNOOP BEIDE UITEINDEN DICHT.
  4. Laat opstijven in de koelkast.

presentatie

  1. Snijd de rol in 14 mooie plakjes van ong. 1,5cm.
  2. Leg ze netjes op een amuselepel.
  3. Garneer met een ?schelletje? Amsterdamse ui en leg hierin een klein dotje mosterd.
  4. Leg op de mosterd een klein takje kervel.

voorbereidingstijd

-

bereidingstijd

-

inloggen

Probeer het a.u.b. nogmaals
Sluiten

wachtwoord aanvragen

Probeer het a.u.b. nogmaals

Controleer uw e-mail voor nieuwe gegevens.

terug naar inlogscherm
Sluiten
Sluiten