
hoofdingrediënten
150
g
runderrookvlees
150
g
mascarpone
50
g
gerookte amandelen
10
g
grove boerenmosterd (wat achterhouden voor de garnering)
6
st
amsterdamse uitjes
paar takjes kervel ter garnering
bereiding
- Hak de amandelen fijn en meng met de mascarpone, 2 fijngesneden Amsterdamse uitjes en wat moster. Breng op smaak.
- Leg plakjes runderrookvlees netjes naast elkaar op een stuk plastic folie. ( beetje dakpansgewijs).
- Smeer het mascarponemengsel gelijkmatig op het runderrookvlees en rol op met behulp van het folie tot een strakke rol. KNOOP BEIDE UITEINDEN DICHT.
- Laat opstijven in de koelkast.
presentatie
- Snijd de rol in 14 mooie plakjes van ong. 1,5cm.
- Leg ze netjes op een amuselepel.
- Garneer met een ?schelletje? Amsterdamse ui en leg hierin een klein dotje mosterd.
- Leg op de mosterd een klein takje kervel.
voorbereidingstijd
-
bereidingstijd
-


