
hoofdingrediënten
300
g
roquefort
6
el
honing
150
g
walnoten
200
g
bloem
2
tl
bakpoeder
2
el
poedersuiker
1
st
ei
1¾
dl
melk
1
dl
crème fraîche
75
g
boter, gesmolten
garnering
7
el
honing
bereiding
- Verwarm de oven voor op 175°C.
- Hak de walnoten fijn.
- Roer de honing door de gehakte walnoten.
- Zeef de bloem en roer het bakpoeder en de poedersuiker erdoor.
- Smelt de boter. Klop de eieren licht op en voeg er de melk, crème fraîche en gesmolten boter aan toe. Roer goed door en voeg in één keer toe aan de bloem.
- Roer vervolgens de walnoten met honing snel door het mengsel.
- Schep het mengsel in de muffinvormpjes en zet ze ongeveer 30 à 35 minuten in de oven.
- Snijd de Roquefort in mooie plakjes (Tip: mes in warm water dopen, om mooie plakjes te kunnen snijden).
presentatie
- Leg een mooie plak Roquefort met een muffin op elk bord.
- Decoreer met ½ eetlepel honing over het bord.
voorbereidingstijd
-
bereidingstijd
-


