Voorgerecht

Ravioli van ganzenlever en shii-take

menu: januari 2006

14 personen

hoofdingrediënten

200
g
shii-take
1
st
sjalotje
200
g
ganzenlever
1
kg
truffeltapenade
28
st
wontonvelletjes

saus

2
st
sjalotjes
5
dl
kippenfond
3
dl
room
100
g
koude roomboter

bereiding

  1. Ravioli
  2. De sjalot fijn snipperen en de shii-take fijn snijden, aanfruiten in olie en laten afkoelen.
  3. De ganzenlever fijn snijden en mengen met de koude paddenstoelen en truffeltapenade.
  4. Wontonvellen uitleggen en de randen instrijken met eigeel.
  5. In het midden van een wontonvel een eetlepel van het shii-take/ganzenlever mengsel leggen.
  6. Een tweede wontonvel erop leggen en goed aandrukken. Randen omslaan, zodat er een dubbele naad ontstaat. Goed aandrukken.
  7. De ravioli gaar koken. Na afgieten wat olijfolie erdoor om plakken tegen te gaan.
  8. Saus
  9. Sjalotje snipperen en aanfruiten.
  10. Blussen met fond, inkoken.
  11. Room toevoegen.
  12. Laten inkoken tot sausdikte en afsmaken.
  13. Als laatste de koude roomboter met de staafmixer toevoegen. Niet meer laten koken.

presentatie

-

voorbereidingstijd

-

bereidingstijd

-

inloggen

Probeer het a.u.b. nogmaals
Sluiten

wachtwoord aanvragen

Probeer het a.u.b. nogmaals

Controleer uw e-mail voor nieuwe gegevens.

terug naar inlogscherm
Sluiten
Sluiten