hoofdingrediënten
200
g
shii-take
1
st
sjalotje
200
g
ganzenlever
1
kg
truffeltapenade
28
st
wontonvelletjes
saus
2
st
sjalotjes
5
dl
kippenfond
3
dl
room
100
g
koude roomboter
bereiding
- Ravioli
- De sjalot fijn snipperen en de shii-take fijn snijden, aanfruiten in olie en laten afkoelen.
- De ganzenlever fijn snijden en mengen met de koude paddenstoelen en truffeltapenade.
- Wontonvellen uitleggen en de randen instrijken met eigeel.
- In het midden van een wontonvel een eetlepel van het shii-take/ganzenlever mengsel leggen.
- Een tweede wontonvel erop leggen en goed aandrukken. Randen omslaan, zodat er een dubbele naad ontstaat. Goed aandrukken.
- De ravioli gaar koken. Na afgieten wat olijfolie erdoor om plakken tegen te gaan.
- Saus
- Sjalotje snipperen en aanfruiten.
- Blussen met fond, inkoken.
- Room toevoegen.
- Laten inkoken tot sausdikte en afsmaken.
- Als laatste de koude roomboter met de staafmixer toevoegen. Niet meer laten koken.
presentatie
-
voorbereidingstijd
-
bereidingstijd
-


