Soep

Paddenstoelensoep

menu: november 2009

14 personen

hoofdingrediënten

30
g
eekhoorntjesbrood (gedroogd)
80
g
champignons de paris
120
g
oesterzwammen
80
g
cantharellen
1
l
kippenbouillon (poeder)
peper, zout

bereiding

  1. Week het eekhoorntjesbrood.
  2. Breng 2 l kippenbouillon aan de kook en doe hierin het geweekte eekhoorntjesbrood, zonder vocht. Laat ± 1 uur trekken.
  3. Zeef de bouillon.
  4. Snijd de champignons in plakken en de oesterzwammen en cantharellen in stukjes.
  5. Doe de paddenstoelenmix in de hete bouillon en laat ± 1 minuut meetrekken. Breng het geheel op smaak met peper en zout.

presentatie

  1. Serveer de paddenstoelensoep in warme amusekopjes.

voorbereidingstijd

-

bereidingstijd

-

inloggen

Probeer het a.u.b. nogmaals
Sluiten

wachtwoord aanvragen

Probeer het a.u.b. nogmaals

Controleer uw e-mail voor nieuwe gegevens.

terug naar inlogscherm
Sluiten
Sluiten