Tapas

Kogel hipp hanging met knoflook en tijm

menu: december 2015

14 personen

hoofdingrediënten

700
g
kogel hipp hanging
3
st
grote vastkokende aardappelen
6
tn
knoflook
6
tk
tijm
olijfolie
zout en peper

bereiding

  1. Verhit de frituur tot 180ºC.
  2. Kook de aardappelen in water met wat zout beetgaar. Laat ze afkoelen en snijd ze dan in plakken van 1 cm dik.
  3. Snijd het vlees in blokjes van 3 x 3 cm en bestrooi ze met zout en peper.
  4. Verhit olie in een koekenpan, bak de blokjes vlees snel bruin en pers er de knoflook over uit.
  5. Haal de blaadjes van de takjes tijm.
  6. Frituur de plakken aardappel, laat uitlekken en meng de tijm erdoor.

presentatie

  1. Leg op 2 grote ronde borden de plakken aardappel en schik er het vlees op.

voorbereidingstijd

-

bereidingstijd

-

wijnsuggestie

ENATE Rosado, Viejo Marchante - Garnacha

inloggen

Probeer het a.u.b. nogmaals
Sluiten

wachtwoord aanvragen

Probeer het a.u.b. nogmaals

Controleer uw e-mail voor nieuwe gegevens.

terug naar inlogscherm
Sluiten
Sluiten