Soep

Kerrie knolselderijsoep

menu: april 2006

14 personen

hoofdingrediënten

l
gevogeltebouillon
2
st
sjalotjes
1
st
knolselderij
15
g
boter
1
el
kerriepoeder
peper en zout
½
dl
room
stokbrood
peterselie

bereiding

  1. Pel en snipper de sjalotjes. De selderij knollen in plakken snijden, schil en
  2. was de plakken en snij in blokjes.
  3. Verhit in een soeppan de boter. Fruit hierin de gesnipperde sjalotjes met het kerriepoeder ca. 2 minuten. Schep er de knolselderijblokjes doorheen. Voeg 1/4 l water toe en kook in 25 minuten gaar. Hak 2 â 3 eetlepels peterselie.
  4. Laat 5 minuten afkoelen en pureer met de staafmixer. Voeg de gevogeltebouillon toe. Breng op smaak met zout peper en een scheut room.
  5. Warm de soep voor de doorgift nog even door.

presentatie

  1. Serveer in amusekopjes. Bestrooi met fijngehakte peterselie.
  2. Serveer er stokbrood bij.

voorbereidingstijd

-

bereidingstijd

-

inloggen

Probeer het a.u.b. nogmaals
Sluiten

wachtwoord aanvragen

Probeer het a.u.b. nogmaals

Controleer uw e-mail voor nieuwe gegevens.

terug naar inlogscherm
Sluiten
Sluiten