friandise

Kattentongen voor bij de koffie

menu: oktober 2015

14 personen

hoofdingrediënten

kattetongen

100
g
poedersuiker
100
g
boter
110
g
bloem
60
g
eiwit (gepasteuriseerd)
1
st
vanillestokje
snufje zout

bereiding

  1. Breng de boter op kamertemperatuur en klop luchtig.
  2. Meng het zout, merg van vanillestokje en poedersuiker door de boter.
  3. Meng er de losgeslagen eiwitten door en vervolgens de bloem.
  4. Doe het deeg in een spuitzak en spuit strepen van ong 5 cm lang op het bakmatje.
  5. Houd tussen het deeg een afstand van 4 cm.
  6. Vlak voor uitserveren:Bak ze goudbruin in een voorverwarmde oven van 180ºC gedurende ongeveer 6 minuten. 
  7. Houd ze goed in de gaten, ze moeten goudbruin zijn!!
  8. Laat ze afkoelen en hard worden.
  9. Bestrooi ze vlak voor uitserveren eventueel met poedersuiker. 

presentatie

-

voorbereidingstijd

-

bereidingstijd

-

inloggen

Probeer het a.u.b. nogmaals
Sluiten

wachtwoord aanvragen

Probeer het a.u.b. nogmaals

Controleer uw e-mail voor nieuwe gegevens.

terug naar inlogscherm
Sluiten
Sluiten