hoofdingrediënten
kattetongen
100
g
poedersuiker
100
g
boter
110
g
bloem
60
g
eiwit (gepasteuriseerd)
1
st
vanillestokje
snufje zout
bereiding
- Breng de boter op kamertemperatuur en klop luchtig.
- Meng het zout, merg van vanillestokje en poedersuiker door de boter.
- Meng er de losgeslagen eiwitten door en vervolgens de bloem.
- Doe het deeg in een spuitzak en spuit strepen van ong 5 cm lang op het bakmatje.
- Houd tussen het deeg een afstand van 4 cm.
- Vlak voor uitserveren:Bak ze goudbruin in een voorverwarmde oven van 180ºC gedurende ongeveer 6 minuten.
- Houd ze goed in de gaten, ze moeten goudbruin zijn!!
- Laat ze afkoelen en hard worden.
- Bestrooi ze vlak voor uitserveren eventueel met poedersuiker.
presentatie
-
voorbereidingstijd
-
bereidingstijd
-


