Kaas

Kaashapje

menu: november 2005

14 personen

hoofdingrediënten

200
g
reblochon
200
g
stilton
1/8
l
slagroom
3
el
luikse stroop (of rinse appelstroop)
7
st
rozijnen boterhammen

bereiding

  1. De slagroom aan de kook brengen van het vuur de stroop erin oplossen
  2. Beide kaassoorten in 14 partjes verdelen
  3. Rozijnen boterhammen roosteren en overhoeks in 4 verdelen

presentatie

  1. Leg de twee kaassoorten in het midden van een bord.
  2. De stroopdressing eromheen lepelen
  3. Twee stukjes brood erbij leggen

voorbereidingstijd

-

bereidingstijd

-

inloggen

Probeer het a.u.b. nogmaals
Sluiten

wachtwoord aanvragen

Probeer het a.u.b. nogmaals

Controleer uw e-mail voor nieuwe gegevens.

terug naar inlogscherm
Sluiten
Sluiten