
hoofdingrediënten
240
g
eiwit
400
g
witte basterdsuiker
½
l
frambozencoulis
½
l
slagroom
saus
½
l
frambozencoulis
suiker naar smaak
2
st
ds frambozen
1
st
ds mint
kletskop
100
g
witte basterdsuiker
20
g
water
25
g
zachte roomboter
50
g
bloem
25
g
gemalen hazelnoten
1
mp
kaneel
zout
bereiding
- De eiwitten zeer stijf slaan en geleidelijk de basterdsuiker toevoegen
- De coulis er voorzichtig bijvoegen en omscheppen
- De slagroom stijf kloppen en erdoor scheppen
- In ringen (met cellofaan) scheppen en invriezen
- Alle ingrediënten voor de kletskop, behalve de hazelnoten, in de magimix fijn draaien. De noten toevoegen en nog even kort laten draaien
- Het deeg dun uitrollen op een bakmat en afbakken op 160 graden ong. 12 min.
- Voor de saus de coulis met suiker iets laten inkoken en afkoelen
presentatie
- Een spiegel van saus maken op een koud bord
- In het midden de ijssoufflé plaatsen
- Daarop 3 framboosjes, een kletskop en een blaadje mint
voorbereidingstijd
-
bereidingstijd
-


