Soep

Heldere aspergesoep met gerookte zalmsnippers

menu: mei 2007

14 personen

hoofdingrediënten

1
kg
witte asperges
2
st
meiknolletjes
2
l
kippenbouillon
200
g
gerookte zalm in dunne reepjes
4
el
gehakte kervel
4
el
fijngesneden bieslook

bereiding

  1. Was de asperges, schil ze en verwijder de harde uiteinden.
  2. Breng de schillen en de afsnijdsels met de bouillon aan de kook en laat 30 minuten trekken.
  3. Zeef de bouillon.
  4. Snijd de asperges in stukken van 2 cm en houd de aspergepunten apart.
  5. Snijd de meiknol brunoise.
  6. Breng de bouillon aan de kook en voeg de aspergestukjes toe en laat ze beetgaar worden.
  7. Voeg de laatste minuten de aspergepunten en de meiknolletjes toe tot ze ook beetgaar zijn.
  8. Breng de soep op smaak met peper en zout.

presentatie

  1. Verdeel de kervel, bieslook en gerookte zalmreepjes in een kopje.
  2. Giet hierover de warme bouillon en serveer uit.

voorbereidingstijd

-

bereidingstijd

-

inloggen

Probeer het a.u.b. nogmaals
Sluiten

wachtwoord aanvragen

Probeer het a.u.b. nogmaals

Controleer uw e-mail voor nieuwe gegevens.

terug naar inlogscherm
Sluiten
Sluiten