Kaas

Camembert met aardbeiencoulis

menu: april 2006

14 personen

hoofdingrediënten

aarbeien
lollo rosso
camembert

bereiding

  1. Snij de aardbeien in 14 kleine partjes. Haal uit de lollo Rosso 14 kleine plukjes. Snij de camembert in 14 gelijke stukjes. Was de peterselie.
  2. Verdeel het paneermeel in 2 gelijke delen. Haal de stukjes camembert door het ene paneermeel, daarna door het losgeklopte eiwit en daarna door het andere deel paneermeel
  3. Plaats in de koeling.
  4. Breng de coulis met de suiker aan de kook tot de suiker is opgelost. Laat afkoelen. Roer er na het koelen de peperkorrels door
  5. Frituur, vlak voor het serveren, de camembert ZEER KORT in de hete olie 180°C en leg ze op keukenpapier om uit te lekken

presentatie

  1. Maak op een klein bordje een spiegeltje van de aardbeiencoulis en leg hierin het gefrituurde stukje camembert

voorbereidingstijd

-

bereidingstijd

-

inloggen

Probeer het a.u.b. nogmaals
Sluiten

wachtwoord aanvragen

Probeer het a.u.b. nogmaals

Controleer uw e-mail voor nieuwe gegevens.

terug naar inlogscherm
Sluiten
Sluiten