hoofdingrediënten
aarbeien
lollo rosso
camembert
bereiding
- Snij de aardbeien in 14 kleine partjes. Haal uit de lollo Rosso 14 kleine plukjes. Snij de camembert in 14 gelijke stukjes. Was de peterselie.
- Verdeel het paneermeel in 2 gelijke delen. Haal de stukjes camembert door het ene paneermeel, daarna door het losgeklopte eiwit en daarna door het andere deel paneermeel
- Plaats in de koeling.
- Breng de coulis met de suiker aan de kook tot de suiker is opgelost. Laat afkoelen. Roer er na het koelen de peperkorrels door
- Frituur, vlak voor het serveren, de camembert ZEER KORT in de hete olie 180°C en leg ze op keukenpapier om uit te lekken
presentatie
- Maak op een klein bordje een spiegeltje van de aardbeiencoulis en leg hierin het gefrituurde stukje camembert
voorbereidingstijd
-
bereidingstijd
-


