Tussengerecht

Zeebaars met salie, ham en tomatencoulis

menu: december 2010

14 personen

hoofdingrediënten

700
g
filets van zeebaars met vel
4
pl
gedroogde ham (ganda)
14
bl
salie
100
g
tempurameel
160
g
water
olijfolie
4
st
rijpe vleestomaten
2
tn
knoflook
2
el
olijfolie
balsamicoazijn
peper, zout, fleur de sel
28
bl
salie

bereiding

  1. Dep de zeebaars filets droog en snijd ze in schuine stukken van 3cm breed.
  2. Snijd de ham in repen van 0,5cm breed.
  3. Scheur de salieblaadjes overlangs in tweeën.
  4. Wikkel rond elk stukje vis een reep ham en steek er een half salieblaadje tussen.
  5. Ontvel en ontpit de tomaten en pureer ze met de knoflook.
  6. Voeg de olijfolie toe en een scheutje balsamico azijn.
  7. Breng op smaak met peper en zout.
  8. Maak het tempurameel aan met ijskoud water.
  9. Haal de stukjes vis door het beslag en fruit ze in een laagje olijfolie.

presentatie

  1. Leg wat tomatencoulis op een klein bord.
  2. Leg daarop twee stukjes vis.
  3. Versier met een klein salieblaadje en strooi er wat fleur de sel op.

voorbereidingstijd

-

bereidingstijd

-

inloggen

Probeer het a.u.b. nogmaals
Sluiten

wachtwoord aanvragen

Probeer het a.u.b. nogmaals

Controleer uw e-mail voor nieuwe gegevens.

terug naar inlogscherm
Sluiten
Sluiten