Nagerecht

Zabaglione met verse bessen

menu: juli 2005

14 personen

hoofdingrediënten

zabaglione
8
st
eidooiers (= 240 g)
80
g
suiker
2
dl
witte port

vruchten

600
g
frambozen
300
g
bosbessen
120
g
poedersuiker
16
tk
munt (garnering)

bereiding

  1. Haal 14 topjes of kleine blaadjes munt uit de takjes en leg deze in wat water met een paar ijsblokjes.
  2. Verdeel de frambozen en bessen over de glazen. Strooi er wat poedersuiker over.
  3. De eidooiers en suiker au bain marie witschuimig en warm kloppen. Let op, dat het water van de bain marie niet de bak met de eidooiers raakt. Klop er vervolgens de port door. Klop door tot de saus als een lint van de garde loopt.

presentatie

  1. De saus direct over de glazen verdelen en uitserveren. Garneer met een blaadje munt.

voorbereidingstijd

-

bereidingstijd

-

inloggen

Probeer het a.u.b. nogmaals
Sluiten

wachtwoord aanvragen

Probeer het a.u.b. nogmaals

Controleer uw e-mail voor nieuwe gegevens.

terug naar inlogscherm
Sluiten
Sluiten