Kaas

Wrap met geitenkaas

menu: december 2010

14 personen

hoofdingrediënten

4
st
tortillawraps
400
g
geitenkaas (bettine zacht zonder korst)
1
dl
room
8
st
gedroogde vijgen
100
g
walnoten
1
st
appel (cox)
1
el
balsamico (goede stroperige)
1
el
notenolie
1
el
zonnebloemolie
100
g
eikenbladsla

bereiding

  1. Meng de geitenkaas goed met de room.
  2. Hak de helft van de walnoten en snijd 6 vijgen heel fijn. Meng dit door de kaas en voeg nog wat peper en zout toe.
  3. Strijk dit kaasmengsel over de wraps en rol de wraps strak op en verpak ze in huishoudfolie. Zet 20 min. in de koeling.
  4. Meng de rest van de noten en de in plakjes gesneden vijgen door de sla.
  5. Was de appel en snijd mooie dunne plakjes.
  6. Meng de 2 soorten olie en de balsamico tot een dressing, breng op smaak.
  7. Snijd plakjes van de wraps van ongeveer 1 cm dikte. (gebruik de kontjes niet)
  8. Meng vlak voor uitserveren de dressing door de sla.

presentatie

  1. Leg op ieder bord een plukje sla.
  2. Leg daar enkele plakjes appel op
  3. Leg daar 2 à 3 plakjes geitenkaaswrap op.

voorbereidingstijd

-

bereidingstijd

-

inloggen

Probeer het a.u.b. nogmaals
Sluiten

wachtwoord aanvragen

Probeer het a.u.b. nogmaals

Controleer uw e-mail voor nieuwe gegevens.

terug naar inlogscherm
Sluiten
Sluiten