hoofdingrediënten
4
st
tortillawraps
400
g
geitenkaas (bettine zacht zonder korst)
1
dl
room
8
st
gedroogde vijgen
100
g
walnoten
1
st
appel (cox)
1
el
balsamico (goede stroperige)
1
el
notenolie
1
el
zonnebloemolie
100
g
eikenbladsla
bereiding
- Meng de geitenkaas goed met de room.
- Hak de helft van de walnoten en snijd 6 vijgen heel fijn. Meng dit door de kaas en voeg nog wat peper en zout toe.
- Strijk dit kaasmengsel over de wraps en rol de wraps strak op en verpak ze in huishoudfolie. Zet 20 min. in de koeling.
- Meng de rest van de noten en de in plakjes gesneden vijgen door de sla.
- Was de appel en snijd mooie dunne plakjes.
- Meng de 2 soorten olie en de balsamico tot een dressing, breng op smaak.
- Snijd plakjes van de wraps van ongeveer 1 cm dikte. (gebruik de kontjes niet)
- Meng vlak voor uitserveren de dressing door de sla.
presentatie
- Leg op ieder bord een plukje sla.
- Leg daar enkele plakjes appel op
- Leg daar 2 à 3 plakjes geitenkaaswrap op.
voorbereidingstijd
-
bereidingstijd
-


