Soep

Tomatensoep

menu: januari 2007

14 personen

hoofdingrediënten

5
st
rijpe, vleestomaten
2
el
olijfolie
1
tl
suiker
2
tn
knoflook, uitgeperst
2
st
blik pomodori tomaten a 800 g
7
dl
runderbouillon
3
dl
room
1
bl
laurier
zout en vers gemalen peper

garnering

dragon

bereiding

  1. Snijd de tomaten doormidden en verwijder sap en pitjes (bewaar het sap).
  2. Doe de tomatenblokjes met de olijfolie, laurier, suiker en knoflook in een pan en laat tot 2/3 inkoken.
  3. Voeg pomodori-tomaten, sap, room en runderbouillon toe en laat inkoken.
  4. Draai het mengsel door een passe-vite.
  5. Proef af en voeg zonodig suiker, peper en zout toe.

presentatie

  1. Dien de soep, bestrooid met dragonblaadjes, heet of koud op.

voorbereidingstijd

-

bereidingstijd

-

inloggen

Probeer het a.u.b. nogmaals
Sluiten

wachtwoord aanvragen

Probeer het a.u.b. nogmaals

Controleer uw e-mail voor nieuwe gegevens.

terug naar inlogscherm
Sluiten
Sluiten