hoofdingrediënten
10
st
pomodore tomaten
3
st
klein sjalotje fijngehakt
3
el
balsamicoazijn
9
el
olijfolie
zout
peper
1
bs
peterselie
1
bs
basilicum
bereiding
- Ontvel de tomaten en verwijder het zaad. Bewaar de schillen. Snijd er kleine blokjes van en voeg de overige ingrediënten toe.
- Laat de tomatensalade afgedekt met plasticfolie circa 1 uur marineren in de koelkast.
- Wat verse peterselie en basilicum toevoegen naar smaak.
- Frituur de tomatenschillen kort. Voeg wat gescheurde basilicumblaadjes toe en presenteer apart van de salade.
presentatie
- U kunt van ieder anti pasta een op een bord schikken en zo presenteren met het brood in een apart mandje op de tafel.
- Of
- U kunt iedere soort verdelen over een paar grote borden en deze op tafel zetten. Eenieder kan dan een portie van de borden op zijn eigen bord scheppen.
voorbereidingstijd
-
bereidingstijd
-


