Tussengerecht

Tomatensalade

menu: juli 2005

14 personen

hoofdingrediënten

10
st
pomodore tomaten
3
st
klein sjalotje fijngehakt
3
el
balsamicoazijn
9
el
olijfolie
zout
peper
1
bs
peterselie
1
bs
basilicum

bereiding

  1. Ontvel de tomaten en verwijder het zaad. Bewaar de schillen. Snijd er kleine blokjes van en voeg de overige ingrediënten toe.
  2. Laat de tomatensalade afgedekt met plasticfolie circa 1 uur marineren in de koelkast.
  3. Wat verse peterselie en basilicum toevoegen naar smaak.
  4. Frituur de tomatenschillen kort. Voeg wat gescheurde basilicumblaadjes toe en presenteer apart van de salade.

presentatie

  1. U kunt van ieder anti pasta een op een bord schikken en zo presenteren met het brood in een apart mandje op de tafel.
  2. Of
  3. U kunt iedere soort verdelen over een paar grote borden en deze op tafel zetten. Eenieder kan dan een portie van de borden op zijn eigen bord scheppen.

voorbereidingstijd

-

bereidingstijd

-

inloggen

Probeer het a.u.b. nogmaals
Sluiten

wachtwoord aanvragen

Probeer het a.u.b. nogmaals

Controleer uw e-mail voor nieuwe gegevens.

terug naar inlogscherm
Sluiten
Sluiten