hoofdingrediënten
7
st
st. jacobsmosselen
4
st
eidooier
1½
dl
westmalle dubbel
30
g
boter
citroensap
peper en zout
bieslook
2
st
tomaten
1
tk
dille
bereiding
- De eidooiers au bain marie los kloppen.
- Het bier beetje bij beetje toevoegen en goed kloppen tot er een lobbig geheel ontstaat.
- Vervolgens de boter erdoor kloppen.
- Op smaak brengen met citroensap, zout en peper en gehakte bieslook.
- De St. Jacobsmosselen om en om grilleren. Halveer de mossel horizontaal.
- Plisseer de tomaat, ontpit hem en snij het vruchtvlees in kleine blokjes.
presentatie
- Dien het geheel op een klein warm bordje op. Maak een spiegeltje van de lauwwarme sabayon, leg hierop een halve St Jacobsmossel en garneer af met een paar kleine blokjes tomaat en een klein toefje dille.
voorbereidingstijd
-
bereidingstijd
-


