Soep

Soep met gedroogd eekhoorntjesbrood

menu: februari 2007

14 personen

hoofdingrediënten

1
st
sjalot
25
g
boter
25
g
bloem
1
l
geconcentreerde gevogeltefond 100 g fond op 1 liter
30
g
gedroogd eekhoorntjesbrood
½-1
tn
knoflook
1
st
maïskipfilet
1
dl
room
bieslook

bereiding

  1. Maal het gedroogde eekhoorntjesbrood zeer fijn.
  2. Fruit de gesnipperde sjalot.
  3. Voeg de fond en het gemalen eekhoorntjesbrood toe en laat een kwartier trekken.
  4. Zeef de fond (je hebt 1 L nodig) en maak een roux van boter, bloem en fond.
  5. Bak de kipfilet net gaar en snijd in hele kleine stukjes.
  6. Klop de room bijna stijf met peper,zout, fijngesneden bieslook en een beetje knoflook.

presentatie

  1. Leg de kipblokjes in de voorverwarmde amusesoepkopjes en schep er de soep bij.
  2. Plaats onder de salamander en laat even gratineren.

voorbereidingstijd

-

bereidingstijd

-

inloggen

Probeer het a.u.b. nogmaals
Sluiten

wachtwoord aanvragen

Probeer het a.u.b. nogmaals

Controleer uw e-mail voor nieuwe gegevens.

terug naar inlogscherm
Sluiten
Sluiten