
hoofdingrediënten
14
st
snoekbaarsfilets van 70g
6
st
lente-ui
8
st
jonge frietaardappelen
1
el
kerriepoeder
250
g
ricotta
scheutje olijfolie
bereiding
- Rösti. Rasp de aardappelen en kruid ze met peper en zout.
- Meng een scheut olijfolie door de aardappelen en verdeel ze in een dunne laag over de anti aanbakpan.
- Bak ze goudbruin en herhaal dit tot alle aardappels op zijn.
- Snijd hier uit 28 rechthoekige aardappelkoekjes. Houd ze warm
- Groenten. Was de lente ui en snijd kleine stukjes.
- Stoof de lente ui gaar in weinig boter.
- Roer kerrie en ricotta door de lente ui en breng op smaak.
- Snoekbaarsfilets. laat de snoekbaarsfilets zo lang mogelijk op de velkant bakken. Zo krijg je een mooie bruine korst.
- Draai ze vervolgens om en zet het vuur uit en kruid met peper en zout.
presentatie
- Leg een dun röstikoekje op het bord, verdeel er wat lente ui over en herhaal dit nogmaals
- leg hierop de snoekbaars
- strooi nog een weinig kerriepoeder over de borden als afwerking.
voorbereidingstijd
-
bereidingstijd
-


