Tussengerecht

Snoekbaarsfilet, rösti met jonge prei, ricotta en kerrie

menu: maart 2009

14 personen

hoofdingrediënten

14
st
snoekbaarsfilets van 70g
6
st
lente-ui
8
st
jonge frietaardappelen
1
el
kerriepoeder
250
g
ricotta
scheutje olijfolie

bereiding

  1. Rösti. Rasp de aardappelen en kruid ze met peper en zout.
  2. Meng een scheut olijfolie door de aardappelen en verdeel ze in een dunne laag over de anti aanbakpan.
  3. Bak ze goudbruin en herhaal dit tot alle aardappels op zijn.
  4. Snijd hier uit 28 rechthoekige aardappelkoekjes. Houd ze warm
  5. Groenten. Was de lente ui en snijd kleine stukjes.
  6. Stoof de lente ui gaar in weinig boter.
  7. Roer kerrie en ricotta door de lente ui en breng op smaak.
  8. Snoekbaarsfilets. laat de snoekbaarsfilets zo lang mogelijk op de velkant bakken. Zo krijg je een mooie bruine korst.
  9. Draai ze vervolgens om en zet het vuur uit en kruid met peper en zout.

presentatie

  1. Leg een dun röstikoekje op het bord, verdeel er wat lente ui over en herhaal dit nogmaals
  2. leg hierop de snoekbaars
  3. strooi nog een weinig kerriepoeder over de borden als afwerking.

voorbereidingstijd

-

bereidingstijd

-

inloggen

Probeer het a.u.b. nogmaals
Sluiten

wachtwoord aanvragen

Probeer het a.u.b. nogmaals

Controleer uw e-mail voor nieuwe gegevens.

terug naar inlogscherm
Sluiten
Sluiten