Soep

Romig courgettesoepje

menu: maart 2009

14 personen

hoofdingrediënten

2
st
courgette (in stukken en wat kleine blokjes voor de garnering achterlaten)
2
tn
geperste knoflook
2
st
sjalotten fijngesnipperd
1
l
kippenbouillon (poeder)
2
dl
room
olijfolie
peper en zout

bereiding

  1. Verhit de olijfolie en bak de courgette, knoflook en sjalot glazig.
  2. Niet bruin laten worden
  3. Voeg de bouillon toe.
  4. Breng aan de kook en laat zachtjes koken tot de courgette gaar is.
  5. Pureer de soep in de keukenmachine of blender.
  6. Voeg de room toe en breng op smaak met peper en zout.

presentatie

  1. Serveer in een amuse kopje en garneer af met wat blokjes courgette

voorbereidingstijd

-

bereidingstijd

-

inloggen

Probeer het a.u.b. nogmaals
Sluiten

wachtwoord aanvragen

Probeer het a.u.b. nogmaals

Controleer uw e-mail voor nieuwe gegevens.

terug naar inlogscherm
Sluiten
Sluiten