Borrelhap

Pittig pakketje van paling

menu: november 2011

14 personen

hoofdingrediënten

400
g
gerookte palingfilet
1
st
rettich
beetje wasabi

bereiding

  1. Snijd de palingfilet in stukjes van 2 cm.
  2. Schaaf de rettich in hele dunne plakken in de lengte en snijd vervolgens in repen van 2 cm breed en ong. 10 cm lang.
  3. Leg 2 plakjes rettich kruislings over elkaar en strijk een beetje wasabi in het midden.
  4. Leg in het midden van het kruisje 2 plakjes paling op elkaar en vouw de uiteinden van de rettich over de paling heen, je pakt als het ware de paling in met de rettich.
  5. Maak er een strak pakketje van en leg er nog een stukje paling op en steek er een prikker in.

presentatie

  1. Leg de hapjes op een grote schaal en presenteer deze tijdens het koken.

voorbereidingstijd

-

bereidingstijd

-

inloggen

Probeer het a.u.b. nogmaals
Sluiten

wachtwoord aanvragen

Probeer het a.u.b. nogmaals

Controleer uw e-mail voor nieuwe gegevens.

terug naar inlogscherm
Sluiten
Sluiten