Soep

Paddenstoelensoep

menu: november 2006

14 personen

hoofdingrediënten

30
g
eekhoorntjesbrood
80
g
champignons de paris
120
g
oesterzwammen
80
g
cantharellen
2
l
kippenbouillon (poeder)

bereiding

  1. Week het eekhoorntjesbrood.
  2. Breng 2 lt. kippenbouillon aan de kook en doe hierin het geweekte eekhoorntjesbrood zonder vocht.
  3. Laat ca. 1 uur trekken.
  4. Zeef de bouillon
  5. Snijd de champignons in plakken en de oesterzwammen en cantharellen in stukjes.
  6. Doe de paddestoelen in de hete bouillon en laat het 1 min. meetrekken. Breng het geheel op smaak.

presentatie

  1. Serveer het in warme amusekopjes met een warm stukje stokbrood.

voorbereidingstijd

-

bereidingstijd

-

inloggen

Probeer het a.u.b. nogmaals
Sluiten

wachtwoord aanvragen

Probeer het a.u.b. nogmaals

Controleer uw e-mail voor nieuwe gegevens.

terug naar inlogscherm
Sluiten
Sluiten