
hoofdingrediënten
200
g
verse zachte geitenkaas
1
st
elstar
peper
gelei
7,5
dl
bietensap
1
st
sjalot
1
bl
laurier
2
bl
gelatine
4
g
agar agar
25
g
aardappelzetmeel
14
st
lollystokjes
bereiding
- Kook het bietensap met de fijngesneden sjalot en laurier in tot ½ liter.
- Zeef het bietensap.
- Bind het bietensap met aardappelzetmeel(aangemaakt met een klein beetje koud water) en de in ruim koud water geweekte en uitgeknepen gelatine.
- Voeg de agar agar toe.
- Meng de geitenkaas met de in zeer klein gesneden blokjes appel en wat versgemalen peper.
- Rol er 14 mooie kleine bolletjes van ( met handschoen) en steek er een stokje in.
- Laat opstijven in de (snel)vriezer.
- Maak de gelei warm en haal de lolly’s er netjes doorheen.
- Laat daarna weer opstijven in de koeling.
presentatie
- Presenteer de lolly op z’n kop op een klein bordje.
voorbereidingstijd
-
bereidingstijd
-


