
hoofdingrediënten
7
st
kalkoenfilet à 100 g
2
st
sjalotjes
400
g
verse spinazie
100
g
gorgonzola
200
g
walnoten
14
pl
parmaham
olijfolie
bereiding
- Leg de kalkoenfilet tussen 2 stukjes huishoudfolie en sla plat.
- Verwarm de oven voor op 200 graden.
- Snijd de sjalotjes fijn.
- Verkruimel de gorgonzola en hak de walnoten fijn.
- Verhit de olijfolie in een pan en roerbak de sjalotjes samen met de spinazie 2 minuten. Houd een paar spinazieblaadjes apart voor de garnering!
- Verdeel het spinaziemengsel over de kalkoenfilets. Bestrooi met de verkruimelde gorgonzola en de fijngehakte walnoten.
- Rol de filets op en draai er een plakje parmaham omheen.
- Leg de kalkoenrolletjes in een ovenschaal en laat in ± 12 minuten gaar en bruin worden.
presentatie
- Snijd plakjes van de kalkoenrolletjes.
- Leg op een klein bordje een paar blaadjes spinazie en daarop 2 plakjes kalkoenfilet.
voorbereidingstijd
-
bereidingstijd
-


