Tussengerecht

Kalkoen met Gorgonzola en Parmaham

menu: december 2011

14 personen

hoofdingrediënten

7
st
kalkoenfilet à 100 g
2
st
sjalotjes
400
g
verse spinazie
100
g
gorgonzola
200
g
walnoten
14
pl
parmaham
olijfolie

bereiding

  1. Leg de kalkoenfilet tussen 2 stukjes huishoudfolie en sla plat.
  2. Verwarm de oven voor op 200 graden.
  3. Snijd de sjalotjes fijn.
  4. Verkruimel de gorgonzola en hak de walnoten fijn.
  5. Verhit de olijfolie in een pan en roerbak de sjalotjes samen met de spinazie 2 minuten. Houd een paar spinazieblaadjes apart voor de garnering!
  6. Verdeel het spinaziemengsel over de kalkoenfilets. Bestrooi met de verkruimelde gorgonzola en de fijngehakte walnoten.
  7. Rol de filets op en draai er een plakje parmaham omheen.
  8. Leg de kalkoenrolletjes in een ovenschaal en laat in ± 12 minuten gaar en bruin worden.

presentatie

  1. Snijd plakjes van de kalkoenrolletjes.
  2. Leg op een klein bordje een paar blaadjes spinazie en daarop 2 plakjes kalkoenfilet.

voorbereidingstijd

-

bereidingstijd

-

inloggen

Probeer het a.u.b. nogmaals
Sluiten

wachtwoord aanvragen

Probeer het a.u.b. nogmaals

Controleer uw e-mail voor nieuwe gegevens.

terug naar inlogscherm
Sluiten
Sluiten