Amuse

Haring in Frambozensaus

menu: juni 2007

14 personen

hoofdingrediënten

5
st
haringen (10 filets)
2
dl
slagroom
200
g
frambozen
1
bs
bieslook
½
st
krop eikenbladsla
28
st
kappertjes

bereiding

  1. Klop de slagroom lobbig en roer er de gepureerde frambozen door. Houd 28 frambozen achter voor de garnering.
  2. Snijd van 2 of 3 filets, 14 stukjes van ongeveer 2 bij 2cm, de rest van de filets in zo lang mogelijke dunne repen, rol die op en zet in het midden een kappertje.

presentatie

  1. Leg op het bordje twee toefjes frambozensaus. Leg een mooi stukje eikenblad sla op de rand en daarop een stukje filet. Plaats de rolletjes, 2 stuks in de saus.
  2. Garneer af met een bieslookspriet en een paar frambozen.

voorbereidingstijd

-

bereidingstijd

-

inloggen

Probeer het a.u.b. nogmaals
Sluiten

wachtwoord aanvragen

Probeer het a.u.b. nogmaals

Controleer uw e-mail voor nieuwe gegevens.

terug naar inlogscherm
Sluiten
Sluiten