Tussengerecht

Bruschetta met parmaham, peccorino en toefje tomatensalade

menu: juli 2005

14 personen

hoofdingrediënten

2
st
ciabatta
olijfolie extra vergine
14
pl
parmaham (dun)
14
pl
peccorino (dun)

bereiding

  1. Snij de Ciabatta in schuine sneetjes van 1 cm dik.
  2. Bestrijk de sneetjes aan beide kanten met olijfolie en grilleer ze 2 tot 3 minuten aan elke kant tot ze goudbruin zijn. Beleg ze met de parmaham en de peccorinokaas en plaats ze nog even onder de grill tot de kaas gesmolten is.
  3. Schep er een beetje tomaten salade op en garneer met een troefje peterselie of basilicum

presentatie

-

voorbereidingstijd

-

bereidingstijd

-

inloggen

Probeer het a.u.b. nogmaals
Sluiten

wachtwoord aanvragen

Probeer het a.u.b. nogmaals

Controleer uw e-mail voor nieuwe gegevens.

terug naar inlogscherm
Sluiten
Sluiten