Amuse

Broccolimousse met gerookte zalm

menu: maart 2009

14 personen

hoofdingrediënten

300
g
broccoliroosjes
90
g
parmezaanse kaas
1
el
mosterd
2
el
crème fraîche
14
bl
veldsla (kleintjes)
75
g
gerookte zalm
1
el
zalmeitjes
peper en zout
bieslook, fijn gesneden voor garnering

bereiding

  1. Kook de broccoli beetgaar.
  2. Pureer in de keukenmachine samen met de kaas, mosterd en crème fraîche.
  3. Breng op smaak met peper en zout.

presentatie

  1. Leg een blaadje veldsla op een amuse lepel.
  2. Spuit hierop een toef broccolimousse.
  3. Garneer af met reepjes gerookt zalm en zalmeitjes en strooi er fijngeknipte bieslook op.

voorbereidingstijd

-

bereidingstijd

-

inloggen

Probeer het a.u.b. nogmaals
Sluiten

wachtwoord aanvragen

Probeer het a.u.b. nogmaals

Controleer uw e-mail voor nieuwe gegevens.

terug naar inlogscherm
Sluiten
Sluiten