
hoofdingrediënten
4
st
bouquet de moines
400
g
appel (elstar)
400
g
bleekselderij
150
g
walnoten
4
tl
ciderazijn
4
tl
water
4
tl
suiker
8
tl
maïsolie
14
tk
kervel
100
g
uitgebakken ontbijtspek (dobbelsteentjes)
bereiding
- Meng ciderazijn, water, suiker en maïsolie.
- Schil de appel, verwijder het klokhuis en snijd de appel en julienne.
- Schil de bleekselderij met een dunschiller en verwijder de draden eveneens en julienne snijden.
- Appel en bleekselderij mengen met walnoten.
- De dressing toevoegen.
- Snijd dunne plakjes van de bouquet de moines.
- Bak de spekjes uit.
presentatie
- Leg in het midden van het bord een bergje salade.
- Leg op de salade 3 ronde plakjes bouquet de moines
- Strooi er uitgebakken spekjes over en garneer het geheel met een takje kervel.
voorbereidingstijd
-
bereidingstijd
-


