Kaas

Bouquet de Moines en salade

menu: november 2006

14 personen

hoofdingrediënten

4
st
bouquet de moines
400
g
appel (elstar)
400
g
bleekselderij
150
g
walnoten
4
tl
ciderazijn
4
tl
water
4
tl
suiker
8
tl
maïsolie
14
tk
kervel
100
g
uitgebakken ontbijtspek (dobbelsteentjes)

bereiding

  1. Meng ciderazijn, water, suiker en maïsolie.
  2. Schil de appel, verwijder het klokhuis en snijd de appel en julienne.
  3. Schil de bleekselderij met een dunschiller en verwijder de draden eveneens en julienne snijden.
  4. Appel en bleekselderij mengen met walnoten.
  5. De dressing toevoegen.
  6. Snijd dunne plakjes van de bouquet de moines.
  7. Bak de spekjes uit.

presentatie

  1. Leg in het midden van het bord een bergje salade.
  2. Leg op de salade 3 ronde plakjes bouquet de moines
  3. Strooi er uitgebakken spekjes over en garneer het geheel met een takje kervel.

voorbereidingstijd

-

bereidingstijd

-

inloggen

Probeer het a.u.b. nogmaals
Sluiten

wachtwoord aanvragen

Probeer het a.u.b. nogmaals

Controleer uw e-mail voor nieuwe gegevens.

terug naar inlogscherm
Sluiten
Sluiten