Amuse

Bonbon van tonijn met komkommersalsa

menu: december 2007

14 personen

hoofdingrediënten

6
el
olijfolie
3
el
balsamicoazijn
½
vanillestokje, opengesneden
1
tl
mierikswortel
¼
st
komkommer, zeer fijn gesneden
1
st
tomaat, ontveld en vruchtvlees zeer fijn gesneden
200
g
verse tonijnfilet
peper en zout

bereiding

  1. Breng de olijfolie, balsamicoazijn en het vanillestokje aan de kook en laat het vanillestokje 10 min. trekken.
  2. Haal de pan van het vuur en haal het vanillestokje eruit.
  3. Roer de mierikswortel erdoor en breng op smaak met peper en zout.
  4. Schep de fijngesneden komkommer en tomaat erdoor en laat afkoelen.
  5. Laat het groentemengsel uitlekken en vang het vocht op.
  6. Leg de tonijn een uurtje in de vriezer en snijd deze in 14 dunne plakken.
  7. Leg op elke plak een lepel groentemengsel en vouw de tonijn er als een bonbon omheen.

presentatie

  1. Serveer de bonbons op een amuse

voorbereidingstijd

-

bereidingstijd

-

inloggen

Probeer het a.u.b. nogmaals
Sluiten

wachtwoord aanvragen

Probeer het a.u.b. nogmaals

Controleer uw e-mail voor nieuwe gegevens.

terug naar inlogscherm
Sluiten
Sluiten