hoofdingrediënten
300
g
gerookte forel
100
ml
room
100
g
verse roomkaas peper en zout
sap van halve citroen of minder
veldsla
bieslook
100
ml
room
4
tl
mierikswortel
bereiding
- Bereiding: Forelmousse
- Bewaar 14 kleine blokjes gerookte forel apart voor de garnering.
- Doe de forel met de roomkaas in de keukenmachine en draai tot een gladde massa.
- Klop de room half stijf en spatel de room erdoor. Breng op smaak met peper en zout en
- citroensap.
- Doe dit in een spuitzak met een gekarteld mondje en bewaar in de koelkast.
- Mierikswortelroom
- Slagroom met mierikswortel stijfkloppen en bewaren in een spuitzak met een glad mondje in de koelkast.
presentatie
- Leg op de amuse lepel en blaadje veldsla .
- Spuit daarop de forelmousse en daar bovenop een toefje mierikswortelroom.
- Garneer af met een klein stukje forel en daar bovenop kruislings 2 kleine takjes bieslook.
voorbereidingstijd
-
bereidingstijd
-


