Amuse

Amuse van Forelmousse met mierikswortelroom

menu: januari 2007

14 personen

hoofdingrediënten

300
g
gerookte forel
100
ml
room
100
g
verse roomkaas peper en zout
sap van halve citroen of minder
veldsla
bieslook
100
ml
room
4
tl
mierikswortel

bereiding

  1. Bereiding: Forelmousse
  2. Bewaar 14 kleine blokjes gerookte forel apart voor de garnering.
  3. Doe de forel met de roomkaas in de keukenmachine en draai tot een gladde massa.
  4. Klop de room half stijf en spatel de room erdoor. Breng op smaak met peper en zout en
  5. citroensap.
  6. Doe dit in een spuitzak met een gekarteld mondje en bewaar in de koelkast.
  7. Mierikswortelroom
  8. Slagroom met mierikswortel stijfkloppen en bewaren in een spuitzak met een glad mondje in de koelkast.

presentatie

  1. Leg op de amuse lepel en blaadje veldsla .
  2. Spuit daarop de forelmousse en daar bovenop een toefje mierikswortelroom.
  3. Garneer af met een klein stukje forel en daar bovenop kruislings 2 kleine takjes bieslook.

voorbereidingstijd

-

bereidingstijd

-

inloggen

Probeer het a.u.b. nogmaals
Sluiten

wachtwoord aanvragen

Probeer het a.u.b. nogmaals

Controleer uw e-mail voor nieuwe gegevens.

terug naar inlogscherm
Sluiten
Sluiten